Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280, MultiXpress MFP SL-K4250-K4350, Color MFP SL-X4220-X4300 - Voorkeursinstellingen voor afdrukken openen

In dit document worden de beschikbare voorkeursinstellingen voor afdrukken getoond en de verschillende opties binnen elke voorkeur. Sommige van deze voorkeursinstellingen voor afdrukken bevatten instellingen voor favorieten, lay-outopties, papieropties, kleurmodus, nietopties, watermerken en ecologisch afdrukken.
  opmerking:
Wanneer u een optie in Printing Preferences (Voorkeursinstellingen voor afdrukken) selecteert, ziet u mogelijk een waarschuwing of . Een uitroepteken geeft aan dat u de specifieke optie kunt selecteren, maar dit niet wordt aangeraden. Het -teken geeft aan dat u die optie met de huidige instellingen of omgeving niet kunt selecteren.