Samsung MultiXpress MFP SL-K2200 - instelling van het papierformaat en -type

De papierinstelling in de printer en het stuurprogramma moeten overeenkomen om zonder fouten af te drukken.
Om de Papierinstelling die is ingesteld in de printer te wijzigen, selecteert u in de Samsung Easy Printer Manager(Switch to advanced mode) > Device Settings ((Overschakelen naar geavanceerde modus) > Apparaatinstellingen).
Als uw apparaat een beeldscherm heeft, kunt u dit instellen met de knop (Menu) op het bedieningspaneel.
Vervolgens stelt u de papiersoort in via het venster Printing Preferences (Voorkeursinstellingen voor afdrukken) > tabblad Paper (Papier) > Paper Type (Papiersoort). Zie Opening printing preferences (Voorkeursinstellingen voor afdrukken openen).
  opmerking:
Mogelijk moet u voor sommige modellen op OK drukken om naar menu's op lagere niveaus te gaan.
Na het plaatsen van papier in de papierlade, stelt u het papierformaat en de papiersoort in met de knoppen op het bedieningspaneel.
  1. Selecteer (Menu) > System Setup > Paper Setup > Paper Size ((Menu) > Systeeminstellingen > Papierinstellingen > Papierformaat)) of Paper Type (Papiersoort) op het bedieningspaneel.
  2. Selecteer de geschikte lade en de vereiste optie.
  3. Druk op OK om de selectie op te slaan.
  4. Druk op de knop (Stop) om terug te keren naar de modus Ready (Gereed).
  opmerking:
Als u speciale papierformaten, zoals factuurpapier, wilt gebruiken, selecteert u het tabblad Paper > Size > Edit... (Papier > Formaat > Bewerken) en stelt u Custom Paper Size Settings (Instellingen voor aangepast papierformaat) in bij Printing Preferences (Voorkeursinstellingen voor afdrukken). Zie Opening printing preferences (Voorkeursinstellingen voor afdrukken openen).