hp-support-head-portlet

Acties
Bezig met laden...
HP klantenondersteuning - kennisdatabase

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-share-print-widget-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung ProXpress SL-M4020 - Papier in de lade plaatsen

De afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model. Controleer het printertype. Zie Vooraanzicht.

Lade 1 en optionele lade

 1. Trek de papierlade naar buiten.
  Afbeelding : Verwijder de lade
 2. Knijp in de papierbreedtegeleider en de papierlengtehendel en schuif ze naar de plaats voor het juiste papierformaat dat gemarkeerd is aan de onderkant van de lade, zie Laden.
  Afbeelding : Breedte- en lengtegeleider
 3. Voordat u de originelen plaatst, buigt of bladert u de rand van de stapel papier om de pagina's te scheiden.
  Afbeelding : Buigen of bladeren
 4. Nadat u het papier in de lade hebt geplaatst, knijpt in de papierbreedtegeleiders en de papierlengtegeleider.
  Afbeelding : De papiergeleiders bijstellen
  • Duw de breedtegeleider niet te ver door waardoor het papier gaat buigen.
  • Als u de breedtegeleider niet of niet goed afstelt, kan dit papierstoringen veroorzaken.
   Afbeelding : De geleiders afstellen
  • Gebruik geen papier waarvan de voorste rand is omgekruld, dit kan een papierstoring veroorzaken of het papier verkreukelen.
   Afbeelding : Geen omgekruld papier
 5. Plaats de lade terug in de printer.
  Afbeelding : Plaats de lade
 6. Wanneer u een document afdrukt, moet u het papierformaat en de papiersoort instellen voor de lade. Zie Het papierformaat en de papiersoort instellen.

Multifunctionele lade of lade voor handmatig invoer

opmerking:
De afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model. Controleer het printertype. Zie Vooraanzicht.
De multifunctionele lade kan speciale formaten en soorten afdrukmateriaal bevatten, zoals briefkaarten, notitiekaarten en enveloppen. Zie Specificaties van afdrukmateriaal.

Tips voor het gebruik van de lade voor handmatige invoer

 • Plaats geen afdrukmateriaal van een verschillend type of formaat of met een verschillend gewicht tegelijk in de multifunctionele lade of de lade voor handmatige invoer.
 • Om te voorkomen dat papier vastloopt, voegt u geen papier toe tijdens het afdrukken wanneer er nog papier in de multifunctionele lade of de lade voor handmatige invoer zit. Dit geldt ook voor andere soorten afdrukmateriaal.
 • Plaats altijd alleen de gespecificeerde afdrukmedia om papierstoringen en problemen met de afdrukkwaliteit te voorkomen. Zie Specificaties van afdrukmateriaal.
 • Strijk eventuele krulling op ansichtkaarten, enveloppen en etiketten glad voordat u ze in de multifunctionele lade of de lade voor handmatige invoer voert.
 1. Trek de papierlade voor handmatige invoer uit, of druk op de vrijgaveknop van de multifunctionele lade of de lade voor handmatige invoer om deze te openen.
  • Afbeelding : Serie M332xND, M382xD
  • Afbeelding : Serie M382xND, M382xDW en M402xND
 2. Plaats het papier.
  Afbeelding : Multifunctionele lade of lade voor handmatige invoer
 3. Knijp in de papierbreedtegeleiders van de multifunctionele lade of lade voor handmatige invoer en pas deze aan de breedte van het papier aan. Forceer de geleiders niet, anders buigt het papier waardoor het papier vast kan lopen of scheef kan trekken.
  Afbeelding : De papiergeleiders bijstellen
  opmerking:
  • Bij het afdrukken op speciaal afdrukmateriaal, moeten de richtlijnen voor invoer worden opgevolgd. Zie Afdrukken op speciaal afdrukmateriaal.
  • Wanneer papier overlapt tijdens het afdrukken met behulp van de multifunctionele lade of lade voor handmatige invoer, opent u lade 1, verwijdert u het overlappende papier en probeert u opnieuw af te drukken.
 4. Wanneer u een document afdrukt, moet u het papierformaat en de papiersoort instellen voor de multifunctionele lade of lade voor handmatige invoer. Zie Het papierformaat en de papiersoort instellen.

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-feedback-banner-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-country-locator-portlet

Acties
Bezig met laden...
Land/regio: Flag België

hp-detect-load-my-device-portlet

Acties
Bezig met laden...