Productspecificaties voor de HP ENVY 5020 All-in-One printer (M2U91B)

Productnamen
Modelnaam
HP ENVY 5020 All-in-One-Drucker
Productnummer
M2U91B
Wat is inbegrepen en accessoires
Meegeleverd in de doos
HP ENVY Photo 7864 All-in-One printer; HP 64 Setup H Black Instant Ink Ready Cartridges (ca. 230 pagina's); HP 64 Setup H Tri-color Instant Ink Ready Cartridges (ca. 145 pagina's); Flyer met inktwaarschuwing; Netsnoer; Telefoonsnoer; Instellingen; Handleiding Aan de slag; Mediapakket; Prepaidkaart van $30 voor HP Instant Ink [7]. [Voor meer informatie, zie hpinstantink.com Voor informatie over het inktvolume en de paginacapaciteit van de inktcartridge, bezoekt u hp.com/go/learnaboutsupplies]
Connectiviteit
Poorten
1 Hi-Speed USB 2.0
Draadloze mogelijkheden
Ja
Kopiëren
Instellingen voor kopiëren
Zwarte en witte kopieën, kleurenkopieën, aantal kopieën, 2-zijdig, papiertype, formaat aanpassen, Identiteitskaarten kopiëren, helderder/donkerder
Kleurenkopie mogelijk
Ja
Kopieerresolutie
Maximaal 600 x 300 dpi
Omgevingsaspecten
Vochtigheidsgraad bij opslag
20 tot 80% RH (niet-condenserend)
Temperatuur tijdens opslag (Celsius)
-40 tot 60 °C
Temperatuur tijdens opslag (Fahrenheit)
-40 tot 140 °F
Omgevingscondities
Maximaal 50% pqpier besparen met een automatische duplexmodule. West-Europa: Het percentage gerecycled plastic in de originele inktcartridges van HP 301 is maximaal 70%. CISMEA: Het percentage gerecycled plastic in de originele inktcartridges van HP 122 is maximaal 70%. Handige en gratis recycling van HP cartridges in 48 landen: http://www.hp.com/recycle
Fax
Modem
56 kb/s
Geheugen
Geheugen, standaard
256 MB DDR3 opslag
Geheugen, maximaal
256 MB DDR3 opslag
Mobiel afdrukken mogelijk
Mobiele afdrukservices
Biedt wireless direct en lokale Wi-Fi-verbinding, waardoor gebruikers kunnen afdrukken via HP ePrint, Apple AirPrint of andere mobiele oplossingen; Mopria-gecertificeerd; Ondersteunt afdrukken vanaf de meeste smartphones en tablets op deze besturingssystemen: Android, iOS, BlackBerry, Symbian, Windows 8, Windows RT.
Netwerk
Netwerkprotocollen ondersteund
TCP/IP
Papierverwerking
Invoercapaciteit
Maximaal 100 vellen
Standaardinvoercapaciteit (kaarten)
Maximaal 40 kaarten
Standaardinvoercapaciteit (enveloppen)
Maximaal 10
Uitvoercapaciteit
Maximaal 25 vellen
Ondersteunde mediaformaten (metrisch)
A4; A5; B5; DL; C6; A6
Ondersteunde mediaformaten (VS-standaard)
Letter; Legal; 4 x 6 inch; 5 x 7 in; 8 x 10 in; Nr 10 enveloppen
Mediaformaten, aangepast (metrisch)
76,2 x 127 tot 216 x 594 mm
Mediaformaten, aangepast (VS-standaard)
3 x 5 tot 8,5 x 23,38 in
Mediatypen
Gewoon papier; HP fotopapier; HP mat of Professional mat papier; HP mat presentatiepapier; HP Brochure of Professional papier Glanzend; Ander inkjet fotopapier; Ander inkjetpapier mat; Ander inkjetpapier glanzend; Gewoon papier; Licht/gerecycled
Ondersteund mediagewicht (metrisch)
64 tot 90 gr/m²
Ondersteund mediagewicht (VS-standaard)
17 tot 22 lb
Afdrukken zonder randen
Ja (maximaal 216 x 297 mm)
Fysieke afmetingen
Maximale afmetingen (b x d x h, metrisch)
445 x 564 x 128 mm
Maximale afmetingen (b x d x h, VS-standaard)
17,5 x 22,2 x 5,03 in (met papierlade en extensie geheel uitgetrokken)
Gewicht (metrisch)
5,41 kg
Gewicht (VS-standaard)
11,92 lb
Stroomvoorziening
Type voedingseenheid
Geïntegreerde universele voedingsmodule
Netadapter
Ingangsspanning: 100 tot 240 V AC (+/- 10%), 50/60 Hz, 0,7 A
Stroomverbruik
14 watt (afdrukken), 3,75 watt (standby), 0,89 watt (slaapstand), 0,11 watt (uit)
Printercartridges
Aantal printercartridges
2: 1 zwart, 1 drie kleuren (cyaan, magenta, geel)
Vervangende cartridges
N9K06AE HP 304 originele Advantage zwarte inktcartridge (ongeveer 120 pagina's); N9K05AE HP 304 cyaan/magenta/geel originele Advantage inktcartridge (ongeveer 100 pagina's); N9K08AE HP 304XL zwarte originele Advantage inktcartridge met hoge capaciteit (ongeveer 300 pagina's); N9K07AE HP 304XL cyaan/magenta/geel originele Advantage inktcartridge met hoge capaciteit (ongeveer 300 pagina's)
Afdrukspecificaties
Dubbelzijdig afdrukken
Automatisch (standaardinstelling)
Afdruksnelheid zwart (ISO)
Maximaal 10 ppm
Afdruksnelheid kleur (ISO)
Maximaal 7 ppm
Afdrukresolutie (optimaal)
Maximaal 1200 x 1200 dpi (bij afdrukken vanaf een computer)
Maximum afdrukgebied (metrisch)
215 x 355 mm
Maximum afdrukgebied (VS-standaard)
8,5 x 14 in
Maandelijkse capaciteit
Maximaal 1250 pagina's
Afdruktalen
HP PCL 3 GUI
Wettelijke specificaties
Veiligheid
IEC 60950-1: 2005 + A1: 2009 + A2: 2013/EN 60950-1: 2006 +A11: 2009 + A1: 2010 + A12: 2011 + A2: 2013; IEC 62479: 2010/EN 62479: 2010; IEC 62311: 2007/EN 62311: 2008; Radio-apparatuur richtlijn 2014/53/EU met CE-markering (Europa); Verdere certificaten afhankelijk van de vereisten van de respectieve landen.
Elektromagnetische compatibiliteit
CISPR 32:2012/EN 55032:2012 (Klasse B), CISPR24:2010/EN 55024:2010, EN 301 489-1 v2.1.1:2017, EN 301 489-17 v3.1.1:2017, EN 61000-3-2:2014, EN 61000-3-3:2013, Radio Equipment Directive 2014/53/EU mit CE-Kennzeichnung (Europa)
Overeeenstemming met telecommunicatienormen (faxfunctionaliteit)
Telecommunicatie (draadloos): Radio-apparatuur richtlijn 2014/53/EU met CE-markering (Europa); EN 300 328 V2.1.1; EN 301 893 V 1.8.1 en V2.1.0 (certificaatnummer van de aangemelde instantie: A104712); Andere telecommunicatiecertificaten afhankelijk van de vereisten van de respectieve landen
Scannen
Scantechnologie
Contact Image Sensor (CIS)
Scansnelheid (normaal)
3 ppm. (kleur), 7 ppm (zwart-wit)
Scanresolutie hardware
Maximaal 1200 x 1200 dpi
Niveaus grijswaarden
256
Twain-versie
Versie 2.1
Maximum scanformaat flatbed (metrisch)
216 x 297 mm
Maximaal scanformaat flatbed (VS-standaard)
8,5 x 11,69 in
Scanoptie (ADF)
Nee
Systeemvereisten
Minimale systeemvereisten voor Windows
Windows 10, 8, 7: 1 GHz 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, 2 GB beschikbare harde-schijfruimte, CD-/ DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer. Windows Vista (alleen 32-bits): 800 MHz 32-bits (x86) processor, 2 GB beschikbare harde-schijfruimte, CD-/ DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer 8. Windows XP SP3 of hoger (alleen 32-bits): elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB beschikbare harde-schijfruimte, CD-/DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8.
Aanbevolen systeemvereisten voor Windows
Windows 10, 8, 7: 1 GHz 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, 2 GB beschikbare harde-schijfruimte, CD-/ DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer. Windows Vista (alleen 32-bits): 800 MHz 32-bits (x86) processor, 2 GB beschikbare harde-schijfruimte, CD-/ DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer 8. Windows XP SP3 of hoger (alleen 32-bits): elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB beschikbare harde-schijfruimte, CD-/DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8.
Minimale systeemvereisten voor Macintosh
Mac OS X v10.12 (Sierra), v10.11 (EI Capitan), v10.10 (Yosemite); 1 GB harde schijf; Toegang tot internet
Aanbevolen systeemvereisten voor Macintosh
Mac OS X v10.12 (Sierra), v10.11 (El Capitan), v10.10 (Yosemite); 1 GB harde schijf; Toegang tot internet
Compatibele netwerkbesturingssystemen
Windows 10, 8, 7, Vista, XP SP3 of hoger (alleen 32-bits), Windows Server 2008 R2 en hoger (via het opdrachtregelinstallatieprogramma), Mac OS X v10.12 (Sierra), v10.11 (El Capitan), v10.10 (Yosemite)
Garantie
Garantie
Eén jaar hardwaregarantie