• Informatie
    Welkom Samsung Printer Klanten

Ondersteuning nodig voor uw Samsung printer? HP is er om te helpen! Meer informatie

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Productspecificaties voor de HP OfficeJet 5232 All-in-One printer (M2U84B)

Productnamen
Modelnaam
HP OfficeJet 5232 All-in-One printer
Productnummer
M2U84B
Wat is inbegrepen en accessoires
Meegeleverd in de doos
HP OfficeJet 5220 All-in-One printer; HP 302 zwarte setup-inktcartridge (ca 480 pagina's); HP 302 drie-kleuren setup-inktcartridge (ca 165 pagina's); Inktflyer; Netsnoer.
Connectiviteit
Poorten
1 Hi-Speed USB 2.0; 1 Wi-Fi 802.11n (dual-band)
Draadloze mogelijkheden
Ja
Kopiëren
Instellingen voor kopiëren
Start zwarte kopie; Start kleurenkopie; Aantal kopieën; Dubbelzijdig; Papiersoort; Formaat wijzigen; Kopie ID-kaart; Lichter/donkerder
Kleurenkopie mogelijk
Ja
Kopieerresolutie
600 x 300 dpi
Omgevingsaspecten
Luchtvochtigheid, buiten bedrijf
20 tot 80% RV niet-condenserend
Temperatuur tijdens opslag (Celsius)
-40 tot 60 °C
Temperatuur tijdens opslag (Fahrenheit)
-40 tot 140 °F
Omgevingsspecificaties
Bespaar tot 50% papier met automatisch dubbelzijdig afdrukken. West-Europa: Originele HP 301 cartridges bevatten tot 70% gerecycled plastic. CISMEA: Originele HP 122 cartridges bevatten tot 70% gerecycled plastic. Gratis en handige cartridge recycleservice in 48 landen. Meer informatie op http://www.hp.com/recycle
Fax
Fax beschikbaar
Ja, kleur
Faxresolutie, zwart (best)
300 x 300 dpi
Faxgeheugen
Maximaal 100 pagina's
Ondersteunde faxtelefoonmodus
Ja
Modem
56 kbps
Faxsnelkiesnummers, maximum aantal
Nee
Geheugen
Geheugen
256 MB DDR3L geheugen
Maximumgeheugen
256 MB DDR3L geheugen
Mobiel afdrukken mogelijk
Mobiele afdrukservices
Gebruikt wireless direct en uw lokale Wi-Fi-verbinding om mobiel afdrukken via HP ePrint, Apple AirPrint en andere oplossingen mogelijk te maken; Mopria-gecertificeerd. Ondersteunt afdrukken vanaf de meeste smartphones en tablets op deze besturingssystemen: Android, iOS, Blackberry, Symbian, Windows 8, Windows RT.
Netwerk
Netwerkprotocollen ondersteund
TCP/IP
Papierverwerking
Invoercapaciteit
Maximaal 100 vellen
Standaardinvoercapaciteit (kaarten)
Maximaal 40 kaarten
Standaardinvoercapaciteit (enveloppen)
Maximaal 10 enveloppen
Uitvoercapaciteit
Tot 25 vellen op uitvoerlade
Ondersteunde mediaformaten (metrisch)
A4; A5; B5; DL; C6; A6
Ondersteunde mediaformaten (VS-standaard)
Letter; Legal; 4 x 6 inch; 5 x 7 inch; 8 x 10 inch; Nr 10 enveloppen
Mediaformaten, aangepast (metrisch)
Enkelzijdig: 76,2 x 127 mm tot 216 x 594 mm; Dubbelzijdig: 76,2 x 127 mm tot 216 x 594 mm
Mediaformaten, aangepast (VS-standaard)
Enkelzijdig: 3 x 5 tot 8,5 x 14; duplex: 3 x 5,5 tot 8,5 x 12,2 inch
Mediatypen
Gewoon papier; HP fotopapier; HP mat Brochure- of Professional-papier; HP mat presentatiepapier HP glanzend brochurepapier of Professional-papier; Ander fotopapier voor inkjetprinter; Ander mat papier voor inkjetprinter; Andere glanzend papier inkjetprinter; Gewoon papier; Licht/gerecycled
Ondersteund mediagewicht (metrisch)
75 tot 250 g/m
Ondersteund mediagewicht (VS-standaard)
20 lb
Afdrukken zonder randen
Ja (tot 8,5 x 11 inch, 216 x 297 mm)
Fysieke afmetingen
Maximale afmetingen (b x d x h, metrisch)
445 x 564 x 128 mm
Maximale afmetingen (b x d x h, VS-standaard)
17,53 x 22,22 x 5,04 mm
Gewicht (metrisch)
5,41 kg
Gewicht (VS-standaard)
11,93 lb
Stroomvoorziening
Type voedingseenheid
Geïntegreerde universele voedingsmodule
Voeding
Ingangsspanning: 100 tot 240 VAC (+/- 10%), 50/60 Hz, 0,7 A
Stroomverbruik
Tot 14 watt (tijdens printen), 3,75 watt (gereed), 0,89 watt (slaapstand), 0,11 watt (uit)
Printercartridges
Aantal printercartridges
2 (1 zwart, 1 drie-kleuren - cyaan, magenta, geel)
Vervangende cartridges
F6U66AE HP 302 originele zwarte inktcartridge (ca 190 pagina's); F6U65AE HP 302 originele drie-kleuren inktcartridge (ca 165 pagina's); F6U68AE HP 302XL zwarte inktcartridge (ca 480 pagina's); F6U67AE HP 302XL originele drie-kleuren inktcartridge (ca 330 pagina's).
Afdrukspecificaties
Dubbelzijdig afdrukken
Automatisch (standaard)
Afdruksnelheid zwart (ISO)
Maximaal 10 ppm
Afdruksnelheid kleur (ISO)
Maximaal 7 ppm
Afdrukresolutie (optimaal)
Maximaal 4800 x 1200 dpi geoptimaliseerd in kleur (op HP fotopapier bij afdrukken vanaf een computer met 1200 dpi invoer)
Maximum afdrukgebied (metrisch)
215,9 x 355,6 mm
Maximum afdrukgebied (VS-standaard)
8,5 x 14 inch
Maandelijkse capaciteit
Maximaal 1250 pagina's
Afdruktalen
HP PCL3 GUI
Wettelijke specificaties
Veiligheid
IEC 60950 -1:2005+A1:2009+A2:2013/EN 60950-1:2006+A11:2009+A1:2010+A12:2011+A2:2013; IEC 62479:2010/EN 62479:2010; IEC 62311:2007/EN 62311:2008; Richtlijn radioapparatuur 2014/53/EU met CE-markering (Europa); Overige veiligheidsgoedkeuringen zoals vereist door de verschillende landen.
Elektromagnetische compatibiliteit
CISPR 32:2012/EN 55032:2012 (Klasse B), CISPR24:2010/EN 55024:2010, EN 301 489-1 v2.1.1: 2017, EN 301 489-17 v3.1.1:2017, EN 61000-3-2:2014, EN 61000-3-3:2013, Richtlijn radioapparatuur 2014/53/EU met CE-markering (Europa)
Telecomcompatibiliteit (faxfunctie)
Telecom (draadloos): Richtlijn radioapparatuur 2014/53/EU met CE-markering (Europa); EN 300 328 V2.1.1; EN 301 893 V 1.8.1 & V2.1.0 (certificaatnummer aangemelde instantie: A104712); Overige telecomgoedkeuringen zoals vereist door de verschillende landen
Scannen
Scantechnologie
CIS
Scansnelheid (normaal)
3 ppm in kleur 7 ppm in zwart
Scanresolutie hardware
Tot 1200 x 1200
Niveaus grijswaarden
256
Scanopties (ADF)
Nee
Maximum scanformaat flatbed (metrisch)
216 x 297 mm
Maximaal scanformaat flatbed (VS-standaard)
8,5 x 11,69 inch
Twain-versie
Versie 2.1
Systeemvereisten
Minimale systeemvereisten voor Windows
Windows 10, 8, 7: 1 GHz 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, 2 GB beschikbare harde-schijfruimte, cd-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer. Windows Vista (alleen 32-bits): 800 MHz 32-bits (x86) processor, 2 GB beschikbare harde-schijfruimte, cd-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer 8. Windows XP SP3 of hoger (alleen 32-bits): elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB beschikbare harde-schijfruimte, cd-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8
Aanbevolen systeemvereisten voor Windows
Windows 10, 8, 7: 1 GHz 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, 2 GB beschikbare harde-schijfruimte, cd-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer. Windows Vista (alleen 32-bits): 800 MHz 32-bits (x86) processor, 2 GB beschikbare harde-schijfruimte, cd-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer 8. Windows XP SP3 of hoger (alleen 32-bits): elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB beschikbare harde-schijfruimte, cd-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8
Minimale systeemvereisten voor Macintosh
Mac OS X v10.12 (Sierra), v10.11 (EI Capitan), v10.10 (Yosemite); 1 GB harde schijf; Toegang tot internet
Aanbevolen systeemvereisten voor Macintosh
Mac OS X v10.12 (Sierra), v10.11 (El Capitan), v10.10 (Yosemite); 1 GB harde schijf; Toegang tot internet
Compatibele netwerkbesturingssystemen
Windows 10, 8, 7, Vista, XP SP3 of hoger (alleen 32-bits), Windows Server 2008 R2 en hoger (via het opdrachtregelinstallatieprogramma), Mac OS X v10.12 (Sierra), v10.11 (El Capitan), v10.10 (Yosemite)
Garantie
Garantie
Eén jaar hardwaregarantie