Productspecificaties voor de HP ENVY 6230 All-in-One fotoprinter (K7G25B)

Productnamen

Modelnaam
HP ENVY 6230 All-in-One fotoprinter
Productnummer
K7G25B

Wat is inbegrepen en accessoires

Meegeleverd in de doos
HP ENVY 6230 All-In-One fotoprinter; HP 303 A zwarte installatiecartridge (ca. 200 pagina's); HP 303 A driekleureninstallatiecartridge (ca. 165 pagina's); Flyer met inktwaarschuwingen; netsnoer; installatiekaart; Installatiegids; mediapakket

Connectiviteit

Poorten
1 USB 2.0-client; 1 Wi-Fi 802.11 b/g/n, dual-band Wi-Fi 2,4/5 Ghz; BLE
Voorzieningen voor draadloze communicatie
Ja, ingebouwd dual-band Wi-Fi 802.11 b/g/n

Kopiëren

Kleurenkopie mogelijk
Ja
Maximum aantal kopieën
Maximaal 50 kopieën
Kopieersnelheid zwart (concept, A4)
Maximaal 21 cpm
Kopieerresolutie
600 x 600 dpi

Omgevingsaspecten

Akoestische drukemissies
6,1 B (A) (zwart-wit, enkelzijdig, normale afdrukmodus met 8 ppm)
Akoestische drukemissies
53 dB (A) (zwart-wit, enkelzijdig, normale afdrukmodus A4 met 8 ppm)
Luchtvochtigheidsbereik
20 tot 80% RH
Luchtvochtigheidsbereik, buiten bedrijf
10 tot 90% RH (niet-condenserend)
Aanbevolen bedrijfstemperatuur (Celsius)
15 tot 32 °C
Aanbevolen bedrijfstemperatuur (Fahrenheit)
41 tot 95 °F
Temperatuur tijdens opslag (Celsius)
-40 tot 60 °C
Temperatuur tijdens opslag (Fahrenheit)
-40 tot 140 °F

Geheugen

Geheugen
256 MB DDR3
Compatibiliteit voor geheugenkaarten
Nee

Mobiel afdrukken mogelijk

Mobiele afdrukservices
HP ePrint; Apple AirPrint; Mopria-gecertificeerd; Afdrukken via Wireless Direct

Netwerk

Netwerkprotocollen ondersteund
IPv4, IPv6, Bonjour, Custom Raw Port/Port9100, mDNS, Embedded Web Server, Wireless Network Supported,SLP, WS-Print, Wireless b/g/n, WEP/WPA (AES), SNMP, Internet Printing Protocol, Bluetooth LE

Papierverwerking

Invoercapaciteit
Maximaal 125 vel
Standaardinvoercapaciteit (kaarten)
Maximaal 40 kaarten
Standaardinvoercapaciteit (enveloppen)
Maximaal 5
Standaard invoercapaciteit (transparanten)
Maximaal 40 vel
Standaard invoercapaciteit (tweede lade)
Maximaal 15 vel
Uitvoercapaciteit
Maximaal 25 vel
Ondersteunde mediaformaten (metrisch)
A4; A5; B5; DL; C6; A6
Ondersteunde mediaformaten (VS-standaard)
Letter, Legal, 4 x 5 inch, 4 x 6 inch, 5 x 7 inch, 8 x 10 inch, nr. 10 enveloppen
Mediaformaten, aangepast (metrisch)
97,79 x 215 tot 127 x 355 mm
Mediaformaten, aangepast (VS-standaard)
3,85 x 8,5 tot 5 x 14 inch
Mediatypen
Gewoon papier; HP fotopapier; HP mat brochurepapier of professioneel papier; HP mat presentatiepapier; HP glanzend brochurepapier of professioneel papier; Ander fotopapier voor inkjetprinter; Ander mat papier voor inkjetprinter; Ander glanzend papier voor inkjetprinter, gewoon papier, licht/gerecycled
Ondersteund mediagewicht (metrisch)
Lade 1: A4: 75 tot 90 g/m²; HP enveloppen: 75 tot 90 g/m²; HP fotopapier: maximaal 250 g/m²; HP 10 x 15 cm fotopapier: maximaal 250 g/m²
Ondersteund mediagewicht (VS-standaard)
19 tot 23 lb
Afdrukken zonder randen
Ja (tot 8,5 x 11 inch, 216 x 297 mm)

Papierverwerking - ADF

Capaciteit voor automatische documentinvoer
Geen ADF

Fysieke afmetingen

Maximale afmetingen (b x d x h, metrisch)
453,5 x 503,5 x 159,2 mm
Maximale afmetingen (b x d x h, VS-standaard)
6,34 x 17,87 x 16,14 inch
Gewicht (metrisch)
6,70 kg
Gewicht (VS-standaard)
14,74 lb

Stroomvoorziening

Energiebesparende technologie
HP Auto-off technologie
Type voedingseenheid
Geïntegreerde universele voedingsmodule
Voeding
Ingangsspanning: 100 tot 240 V (± 10%), 50/60 Hz (± 3 Hz)
Stroomverbruik
13,95 watt (tijdens afdrukken), 3,60 watt (gereed), 0,93 watt (slaapstand), 0,20 watt (uit)

Printercartridges

Aantal printercartridges
2:1 zwart, 1 driekleuren (cyaan, magenta, geel)
Vervangende cartridges
T6N02AE HP 303 zwarte inktcartridge (ca. 200 pagina's); T6N01AE HP 303 driekleureninktcartridge (ca. 165 pagina's); T6N04AE HP 303XL zwarte inktcartridge (ca. 600 pagina's); T6N03AE HP 303XL driekleureninktcartridge (ca. 415 pagina's)

Afdrukspecificaties

Afdruktechnologie
HP Thermal Inkjet
Dubbelzijdig afdrukken
Automatisch
Afdruksnelheid zwart (ISO)
Maximaal 13 ppm
Afdruksnelheid kleur (ISO)
Maximaal 8 ppm
Afdrukresolutie (optimaal)
Maximaal 1200 x 1200 dpi (bij afdrukken vanaf een computer)
Maximum afdrukgebied (metrisch)
209,9 x 349,6 mm
Maximum afdrukgebied (VS-standaard)
8,26 x 13,76 inch
Maandelijkse capaciteit
Maximaal 1000 pagina's

Scannen

Scantechnologie
CIS
Scanresolutie hardware
Tot 1200 dpi
Niveaus grijswaarden
256
Scanopties (ADF)
Geen ADF
Maximaal scanformaat flatbed (metrisch)
216 x 297 mm
Maximaal scanformaat flatbed
8,5 x 11,69 inch
Twain-versie
Versie 2.1

Systeemvereisten

Minimale systeemvereisten voor Windows
Windows 10, 8, 7: 1GHz 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, 2 GB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer. Windows Vista (alleen 32-bits): elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8. elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8.
Aanbevolen systeemvereisten voor Windows
Windows 10, 8, 7: 1GHz 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, 2 GB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer. Windows Vista (alleen 32-bits): elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8. elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8.
Minimale systeemvereisten voor Macintosh
Mac OS X v10.12 (Sierra), v10.11 (EI Capitan), v10.10 (Yosemite); 1 GB harde schijf; Internettoegang
Aanbevolen systeemvereisten voor Macintosh
Mac OS X v10.12 (Sierra), v10.11 (El Capitan), v10.10 (Yosemite); 1 GB harde schijf; Internettoegang
Compatibele netwerkbesturingssystemen
Windows 10, 8, 7, Vista, XP SP3 of hoger (alleen 32-bits), Windows Server 2008 R2 en hoger (via het opdrachtregelinstallatieprogramma), Mac OS X v10.12 (Sierra), v10.11 (El Capitan), v10.10 (Yosemite)

Garantie

Garantie
Eén jaar hardwaregarantie