Productspecificaties voor de HP ENVY 7134 All-in-One fotoprinter (Z3M48B)

Productnamen
Modelnaam
HP ENVY 7134 All-in-One fotoprinter
Productnummer
Z3M48B
Wat is inbegrepen en accessoires
Meegeleverd in de doos
HP ENVY 7134 All-in-One fotoprinter; HP 303 A zwarte installatiecartridge (ca. 200 pagina's); HP 303 A driekleureninstallatiecartridge, cyaan/magenta/geel (ca. 165 pagina's); Flyer met inktopmerkingen; Netsnoer; Installatiekaart; Gids voor snelle installatie; mediapakket
Connectiviteit
Poorten
1 USB 2.0 (client), 1 Wi-Fi 802.11 b/g/n, dual-band Wi-Fi (2,4/5 GHz), BLE, SD-kaartslot
Voorzieningen voor draadloze communicatie
Ja, dual-band Wi-Fi 802.11 b/g/n
Ondersteuning voor opslagapparaten en direct afdrukken
Sleuven voor geheugenkaarten
Kopiëren
Kleurenkopie mogelijk
Ja
Maximum aantal kopieën
Maximaal 50 kopieën
Kopieersnelheid zwart (concept, A4)
Maximaal 21 cpm
Kopieerresolutie
600 x 600 dpi
Omgevingsaspecten
Akoestische drukemissies
6,2 B (A) (zwart-wit, enkelzijdig afdrukken, normale modus met 9 ppm)
Akoestische drukemissies
54 dB (A) (zwart-wit, enkelzijdig afdrukken, normale modus met 9 ppm)
Luchtvochtigheidsbereik
20 tot 80% RH
Vochtigheidsgraad bij opslag
10 tot 90% RH (niet-condenserend)
Aanbevolen bedrijfstemperatuur (Celsius)
15 tot 32 °C
Aanbevolen bedrijfstemperatuur (Fahrenheit)
59 tot 95 °F
Temperatuur tijdens opslag (Celsius)
-40 tot 60 °C
Temperatuur tijdens opslag (Fahrenheit)
-40 tot 140 °F
Geheugen
Geheugen, standaard
256 MB DDR3
Compatibiliteit voor geheugenkaarten
Secure Digital
Mobiel afdrukken mogelijk
Mobiele afdrukservices
HP ePrint; Apple AirPrint; Mopria-gecertificeerd; Afdrukken via Wireless Direct[3]
Netwerk
Netwerkprotocollen ondersteund
IPv4, IPv6, Bonjour, Custom Raw Port/Port9100, mDNS, Embedded Web Server, Wireless Network Supported,SLP, WS-Print, Wireless b/g/n, WEP/WPA (AES), SNMP, Internet Printing Protocol, Bluetooth LE
Papierverwerking
Invoercapaciteit
Maximaal 125 vel
Standaardinvoercapaciteit (kaarten)
Maximaal 40 kaarten
Standaardinvoercapaciteit (enveloppen)
Maximaal 5
Standaard invoercapaciteit (transparanten)
Maximaal 40 vel
Standaard invoercapaciteit (tweede lade)
Maximaal 15 vel
Uitvoercapaciteit
Maximaal 25 vel
Ondersteunde mediaformaten (metrisch)
A4; A5; B5; DL; C6; A6
Ondersteunde mediaformaten (VS-standaard)
Letter, Legal, 4 x 5 inch, 4 x 6 inch, 5 x 7 inch, 8 x 10 inch, nr. 10 enveloppen
Mediaformaten, aangepast (metrisch)
97,79 x 215 tot 127 x 355 mm
Mediaformaten, aangepast (VS-standaard)
3,85 x 8,5 tot 5 x 14 inch
Mediatypen
Gewoon papier; HP fotopapier; HP mat brochurepapier of professioneel papier; HP mat presentatiepapier; HP glanzend brochurepapier of professioneel papier; Ander fotopapier voor inkjetprinter; Ander mat papier voor inkjetprinter; Ander glanzend papier voor inkjetprinter, gewoon papier, licht/gerecycled
Ondersteund mediagewicht (metrisch)
70 tot 90 g/m²
Ondersteund mediagewicht (VS-standaard)
18 tot 22 lb
Afdrukken zonder randen
Ja (tot 8,5 x 11 inch, 216 x 297 mm)
Papierverwerking - ADF
Capaciteit voor automatische documentinvoer
Geen ADF
Fysieke afmetingen
Maximale afmetingen (b x d x h, metrisch)
453,5 x 503,5 x 159,2 mm
Maximale afmetingen (b x d x h, VS-standaard)
17,86 x 19,82 x 6,27 inch
Gewicht (metrisch)
6,70 kg
Gewicht (VS-standaard)
14,74 lb
Stroomvoorziening
Energiebesparende technologie
HP Auto-off technologie
Type voedingseenheid
Geïntegreerde universele voedingsmodule
Voeding
Ingangsspanning: 100 tot 240 V (± 10%), 50/60 Hz (± 3 Hz)
Stroomverbruik
13,95 watt (afdrukken), 3,60 watt (gereed), 0,93 watt (slaapstand), 0,20 watt (uit)[1]
Printercartridges
Aantal printercartridges
2: 1 zwart, 1 driekleuren (cyaan, magenta, geel)
Vervangende cartridges
T6N02AE HP 303 zwarte inktcartridge (ca. 200 pagina's); T6N01AE HP 303 driekleureninktcartridge, cyaan/magenta/geel (ca. 165 pagina's); T6N04AE HP 303 XL zwarte inktcartridge (ca. 600 pagina's); T6N03AE HP 303 XL driekleureninktcartridge, cyaan/magenta/geel (ca. 415 pagina's)
Afdrukspecificaties
Afdruktechnologie
HP Thermal Inkjet
Dubbelzijdig afdrukken
Automatisch
Afdruksnelheid zwart (ISO)
Maximaal 14 ppm
Afdruksnelheid kleur (ISO)
Maximaal 9 ppm
Afdrukresolutie (optimaal)
Tot 4800 x 1200 dpi geoptimaliseerd in kleur (op geselecteerd HP fotopapier bij printen en Afdrukken in Max dpi vanaf een computer)
Maximum afdrukgebied (metrisch)
209,9 x 349,6 mm
Maximum afdrukgebied (VS-standaard)
8,26 x 13,76 inch
Maandelijkse capaciteit
Maximaal 1000 pagina's
Afdruktalen
HP PCL 3 GUI
Wettelijke specificaties
Voorgeschreven modelnummer
SNPRC-1701-03
Scannen
Niveaus grijswaarden
256
Scanresolutie hardware
Tot 1200 dpi
Scanopties (ADF)
Geen ADF
Maximaal scanformaat flatbed (metrisch)
216 x 297 mm
Maximaal scanformaat flatbed (VS-standaard)
8,5 x 11,69 inch
Twain-versie
Versie 2.1
Systeemvereisten
Minimale systeemvereisten voor Windows
Microsoft Windows 10, 8, 7: 1GHz 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, 2 GB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer. Windows Vista: elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8. elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer 8. Windows Vista x64 wordt niet meer ondersteund op de cd en webpakketten. Ondersteuning voor Windows Server wordt geboden via het opdrachtregelinstallatieprogramma en ondersteunt Win Server 2008 R2 en hoger.
Aanbevolen systeemvereisten voor Windows
Windows 10, 8, 7: 1GHz 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, 2 GB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer. Windows Vista (alleen 32-bits): 800 MHz 32-bits (x86) processor, 2 GB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer 8. Windows XP SP3 of hoger (alleen 32-bits): elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8.
Minimale systeemvereisten voor Macintosh
Mac OS X v10.11 (El Capitan), v10.10 (Yosemite), v10.9 Mavericks,1 GB schijfruimte; Internettoegang; USB
Aanbevolen systeemvereisten voor Macintosh
Mac OS X Lion, Mountain Lion, Mavericks; Intel Core-processor; 1 GB harde schijf; Cd-rom/dvd of internet; USB
Compatibele netwerkbesturingssystemen
Windows 10 (32/64-bits), Windows 8.1 (32/64-bits), Windows 8 (32/64-bits), Windows 7 (32/64-bits), Windows Vista (32/64-bits), Windows XP (32-bits) (Professional- en Home-versies); Mac OS X v 10.8, v 10.9 of v 10.10; Linux (zie http://hplipopensource.com/hplip-web/index.html voor meer informatie).
Besturingssysteem (ondersteund, noot)
Windows 10 (32/64-bits), Windows 8.1 (32/64-bits), Windows 8 (32/64-bits), Windows 7 (32/64-bits), Windows Vista (32/64-bits), Windows XP (32-bits) (Professional- en Home-versies); Mac OS X v 10.8, v 10.9 of v 10.10; Linux (zie http://hplipopensource.com/hplip-web/index.html voor meer informatie).
Garantie
Garantie
Eén jaar hardwaregarantie