• Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung Xpress Color MFP SL-C480 - Clearing Paper Jams

In dit document wordt beschreven hoe u een papierstoring in de printer oplost. Wanneer er een papierstoring optreedt, wordt er een waarschuwing weergegeven.
De afbeeldingen kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model. Controleer uw printertype.
  let op:
Voorkom dat het papier scheurt en verwijder het vastgelopen document langzaam en voorzichtig.