HP printers - Een afdruktaak annuleren

Dit document is bedoeld voor HP printers, Windows- en Mac-computers en mobiele Apple- en Android-apparaten.
Annuleer afdruktaken die in behandeling zijn of die uitgevoerd worden vanaf de printer, of vanaf de computer of het mobiele apparaat waarmee u afdrukt.

Afdruktaken annuleren via het bedieningspaneel van de printer

Afhankelijk van het model van uw printer drukt u op de knop Annuleren. Als het LCD-scherm van uw printer weergeeft dat de afdruktaak bezig is, tikt u op X, Stop of Annuleren.
Animatie van het annuleren van een afdruktaak vanaf verschillende bedieningspanelen
Als u op Annuleren tikt op het bedieningspaneel, stopt de afdruktaak die op dat moment wordt afgedrukt. Andere afdruktaken die in de wachtrij staan worden niet geannuleerd. Als uw printer geen Annuleren-knop heeft of de voortgang van de afdruktaak niet wordt weergegeven, moet u de afdruktaak annuleren vanaf de computer of apparaat waarmee u de afdruktaak hebt verzonden.

Afdruktaken annuleren die vanaf een computer zijn verzonden

Selecteer uw besturingssysteem om stappen te bekijken voor het annuleren van afdruktaken vanaf het systeemvak van de computer, het Dock of de afdrukwachtrij.

Afdruktaken annuleren die vanaf een mobiele telefoon of tablet zijn verzonden

Selecteer uw type mobiele apparaat voor stappen om een afdruktaak te annuleren.