Samsung ProXpress SL-M3820 - Papierstoringen oplossen

In dit document wordt beschreven hoe u een papierstoring in de printer oplost. Als er een papierstoring is opgetreden, ziet u een bericht op het bedieningspaneel en is de status-LED op het bedieningspaneel rood.
De afbeeldingen kunnen afwijken van uw apparaat, afhankelijk van de opties of het model. Controleer het apparaattype.
  let op:
Voorkom dat het papier scheurt en verwijder het vastgelopen document langzaam en voorzichtig.