• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung ProXpress SL-M3820 - Papierstoringen oplossen

In dit document wordt beschreven hoe u een papierstoring in de printer oplost. Als er een papierstoring is opgetreden, ziet u een bericht op het bedieningspaneel en is de status-LED op het bedieningspaneel rood.
De afbeeldingen kunnen afwijken van uw apparaat, afhankelijk van de opties of het model. Controleer het apparaattype.
  let op:
Voorkom dat het papier scheurt en verwijder het vastgelopen document langzaam en voorzichtig.