• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung ProXpress SL-M3820 - benodigdheden, accessoires en onderdelen

Beschikbare benodigdheden

Als verbruiksartikelen het einde van hun levensduur hebben bereikt, kunnen de volgende typen verbruiksartikelen voor het apparaat worden besteld:
Type
Gemiddelde levensduura
Naam onderdeel
Tonercartridge
Ong. 3000 pagina’s
Serie M3320, M3820, M4020: MLT-D203S
Serie M3325, M3825, M4025: MLT-D204S
Ong. 5000 pagina’s
Serie M3320, M3820, M4020: MLT-D203L
Serie M3325, M3825, M4025: MLT-D204L
Ong. 10.000 pagina’s
Serie M3820, M4020: MLT-D203E
Serie M3825, M4025: MLT-D204E
Ong. 15.000 pagina’s
Serie M4020: MLT-D203U
Serie M4025: MLT-D204U
Belichtingseenheid
Ong. 30.000 pagina's (volgens gemiddeld drie pagina's voor de afdruktaak in Letter/A4-formaat)
Serie M3325, M3825, M4025: MLT-R204
a. De vermelde capaciteit is in overeenstemming met ISO/IEC 19752.
opmerking:
De levensduur van de tonercartridge is afhankelijk van de opties en de gebruikte taakmodus.
  let op:
Wanneer u nieuwe tonercartridges of andere benodigdheden aanschaft, moet u deze aanschaffen in hetzelfde land als het apparaat dat u gebruikt. Anders zijn nieuwe tonercartridges of andere benodigdheden niet compatibel met het apparaat, vanwege de verschillende configuraties van tonercartridges en andere benodigdheden volgens de voorwaarden van een bepaald land.
  let op:
Samsung raadt u geen tonercartridges te gebruiken die niet van Samsung zijn, zoals nagevulde of hergebruikte toner. Samsung kan de kwaliteit van tonercartridges die niet van Samsung zijn, niet garanderen. Reparaties aan de printer als gevolg van het gebruik van tonercartridges die niet van Samsung zijn, worden niet gedekt door de garantie van de printer.

Beschikbare accessoires

Accessoires kunnen worden aangeschaft en geïnstalleerd om de prestaties en de capaciteit van het apparaat te verbeteren.
opmerking:
Sommige functies en optionele goederen zijn mogelijk niet beschikbaar afhankelijk van de modellen of de landen.
Accessoire
Functie
Naam onderdeel
Geheugenmodulea
Uitbreiding van de geheugencapaciteit van het apparaat.
ML-MEM370: 512 MB
Optionele ladeb
Wanneer u vaak problemen met de papierinvoer ondervindt, kan een extra lade voor 520 vellenc worden geplaatst.
SL-SCF3800d
SL-SCF3805e
Parallelle IEEE 1284B-connector f
Voor diverse interfaces.
opmerking:
  • Als u een printerstuurprogramma met een parallelle IEEE1284B-connector installeert, wordt het apparaat mogelijk niet gevonden en zijn na het installeren van het printerstuurprogramma alleen de basisafdrukfuncties beschikbaar.
  • Voor het controleren van de status van het apparaat of het instellen van de instellingen, sluit u het apparaat aan op een computer met een USB-kabel of een netwerk.
  • Met de parallelle IEEE 1284B-connector kan de USB-kabel worden gebruikt.
ML-PAR100
a. Niet beschikbaar voor M332xND en M382xD.
b. Niet beschikbaar voor M382xD
c. Gewoon papier 80 g/m2 (20 lbs bankpost).
d. Voor M3320ND, M3820ND, M3820DW en M4020ND.
e. Voor M3325ND, M3825ND, M3825DW en M4025ND.
f. Bij gebruik van de optionele parallelle IEEE 1284B-connector sluit u deze aan op de USB-poort en de 5V-uitvoerpoort

Beschikbare onderdelen

Als u onderdelen wilt aanschaffen, neemt u contact op met de bron waar u het apparaat hebt gekocht. Onderdelen mogen alleen worden vervangen door een erkende serviceprovider, dealer of de leverancier waar u het apparaat hebt gekocht. De garantie dekt het vervangen van onderdelen niet meer zodra deze de 'gemiddelde levensduur' hebben bereikt.
Onderdelen worden vervangen na specifieke intervallen om problemen met de afdrukkwaliteit en papierinvoer als gevolg van versleten onderdelen te voorkomen. Zie de volgende tabel. Het doel hiervan is het apparaat in topconditie te houden. Onderstaande onderdelen moeten worden vervangen als de levensduur van een onderdeel is bereikt.
Onderdelen
Gemiddelde levensduura
Rol van lade 1
Ong. 90.000 pagina’s
Scheidingsrol lade 1
Ong. 60.000 pagina’s
Rol van lade 2
Ong. 200.000 pagina’s
Scheidingsrol lade 2
Ong. 100.000 pagina’s
Rol van MP
Ong. 100.000 pagina’s
Scheidingsrol MP
Ong. 80.000 pagina’s
Overdrachtrol
Ong. 100.000 pagina’s
Fusereenheid
Ong. 90.000 pagina’s
a. Dit wordt beïnvloed door het gebruikte besturingssysteem, computerprestaties, toepassingssoftware, verbindingsmethode, afdrukmateriaal, formaat van afdrukmateriaal en complexiteit van de taak.