Samsung laserprinters - Toegang krijgen tot beheerprogramma's

Samsung biedt verschillende hulpprogramma's voor het beheer van Samsung printers.
  1. Controleer of de printer is aangesloten op de computer en of deze is ingeschakeld.
  2. Selecteer in het menu StartProgramma's of Alle programma's.
    • Selecteer in Windows 8 uit de CharmsZoeken > Apps.
    • Voor Windows 10 / Windows Server 2016:
      • Typ in de taakbalk Samsung Printers in het invoergebied Zoeken. Druk op de toets Enter.
      • Selecteer via het pictogram StartAlle apps > Samsung Printers.
  3. Zoek Samsung Printers.
  4. Onder Samsung Printers kunt u de geïnstalleerde beheerprogramma's zien.
  5. Klik op het gewenste beheerprogramma.
  opmerking:
  • Na het installeren van de driver kunt u sommige beheerprogramma's rechtstreeks openen vanuit het menu Start > Programma's of Alle programma's.
  • In Windows 8 kunt u sommige beheerprogramma's na het installeren van de driver rechtstreeks openen vanuit het scherm Start door op de desbetreffende tegel te klikken.