Samsung multifunctionele laserprinters - Het configureren van scannen naar een Mac-computer met Easy Printer Manager

Configureer voor het scannen van een printer naar een Mac-computer met OS X de Scan to PC Settings (Instellingen Scannen naar pc) in Samsung Easy Printer Manager.
Volg de onderstaande stappen om de Scan to PC Settings (Instellingen Scannen naar pc) in Samsung Easy Printer Manager in te stellen:
  1. Zorg dat de nieuwste printer- en scandriver zijn geïnstalleerd.
    Om de nieuwste printer- en scandrivers te downloaden, gaat u naar Software and Drivers (Software en drivers) en typ uw printermodel in het tekstvak om uw printerdriver te zoeken.
  2. Klik op uw Mac-computer op het pictogram Samsung Easy Printer Manager in het dockingstation om de software te openen.
    Afbeelding : Pictogram Easy Printer Manager
  3. Selecteer uw printer in de lijst aan de linkerkant en klik vervolgens op het pictogram voor de Geavanceerde modus.
    Ga naar de volgende stap als Samsung Easy Printer Manager zich in de geavanceerde modus bevindt.
    Afbeelding : Geavanceerde modus
  4. Klik op het pictogram Scan to PC Settings (Instellingen Scannen naar pc) boven in het venster Samsung Easy Printer Manager.
  5. Schakel het selectievakje Enable Scan from Device Panel (Scannen vanaf het paneel van het apparaat inschakelen) in en klik op Save (Opslaan).
    Afbeelding : Scannen inschakelen vanaf het paneel van het apparaat
  6. Selecteer een gewenste optie voor de volgende instellingen in het tabblad Basic (Basis).
      opmerking:
    Als er opties niet beschikbaar zijn of grijs zijn, zorg dan dat u de scandriver opnieuw installeert. Om de printerdrivers te downloaden, gaat u naar Software and Drivers (Software en drivers).
    • Scaninstellingen
      • Kleurenmodus
      • Resolutie
      • Scanformaat
      • ADI, dubbelzijdig
        Afbeelding : Opties scaninstellingen
    • Bestandsinstellingen
      • Opslaan naar
      • Indeling
        Afbeelding : Opties bestandsinstellingen
    • Acties na opslaan
      • Geen
      • E-mail
      • Met standaardtoepassing openen
      • Meld mij na voltooien
        Afbeelding : Opties voor acties na opslaan
  7. Selecteer een gewenste optie voor de volgende instellingen in het tabblad Image (Afbeelding).
      opmerking:
    Als er opties niet beschikbaar zijn of grijs zijn, zorg dan dat u de scandriver opnieuw installeert. Om de printerdrivers te downloaden, gaat u naar Software and Drivers (Software en drivers).
    • Beeldverbetering
      • Descreening
      • Rand verwijderen
      • Automatische belichting
      • Automatische kleurbalans
      • Achtergrondverwijdering
        Afbeelding : Opties voor beeldverbetering
    • Afbeelding aanpassen
      • Automatisch bijsnijden
      • Automatisch draaien
      • Detectie van lege pagina's
      • Automatisch rechtzetten
      • Watermerk
        Afbeelding : Opties voor beeldaanpassing
  8. Klik na het selecteren van de gewenste opties op Save (Opslaan) om de configuratie van het scannen te voltooien.
  9. Klik op de "X" in de rechterbovenhoek van het venster om de Samsung Easy Printer Manager af te sluiten.