Samsung multifunctionele laserprinters - Het configureren van scannen naar een Windows-computer met Easy Printer Manager

Configureer voor het scannen van een printer naar een Windows-computer de Scan to PC Settings (Instellingen Scannen naar pc) in Samsung Easy Printer Manager.
Volg de onderstaande stappen om de Scan to PC Settings (Instellingen Scannen naar pc) in Samsung Easy Printer Manager in te stellen:
  1. Zorg dat de nieuwste printer- en scandriver zijn geïnstalleerd.
    Om de nieuwste drivers en software te downloaden, gaat u naar Software and Drivers (Software en drivers) en typ uw printermodel in het tekstvak om uw printerdriver te zoeken.
  2. Klik in de taakbalk van Windows met de rechtermuisknop op het pictogram Samsung Easy Printer Manager () en open Samsung Easy Printer Manager
    Afbeelding : Samsung Easy Printer Manager
  3. Selecteer in Samsung Easy Printer Manager uw printer in de Printer List (Lijst met printers) en klik op Scan to PC Settings (Instellingen Scannen naar pc).
    Afbeelding : Instellingen Scannen naar pc
  4. Schakel het selectievakje Enable Scan from Device Panel (Scannen vanaf het paneel van het apparaat inschakelen) in en klik op Save (Opslaan).
    Afbeelding : Scannen inschakelen vanaf het paneel van het apparaat
  5. Typ in Account Information for Scan (Accountgegevens voor scannen) uw scan-ID en wachtwoord en klik op OK.
      opmerking:
    Om uw Scan ID-gegevens weer te geven, kijkt u naar de naam die op de printer als netwerk-pc wordt weergegeven.
    Een wachtwoord is optioneel.
    Afbeelding : Accountgegevens voor scannen
  6. Selecteer een gewenste optie voor de volgende instellingen in het tabblad Basic (Basis) voor de gescande afbeelding.
      opmerking:
    Als er opties niet beschikbaar zijn of grijs zijn, zorg dan dat u de scandriver opnieuw installeert. Om de nieuwste drivers en software te downloaden, gaat u naar Software and Drivers (Software en drivers).
    • Scaninstellingen
      • Afbeeldingstype
      • Resolutie
      • Scanformaat
      • ADI, dubbelzijdig
      • Type origineel
      • Donkerte
        Afbeelding : Scaninstellingen
    • Bestandsinstellingen
      • Opslaan naar
      • Indeling
      • OCR-taal
      • Originele afbeelding na OCR verwijderen
        Afbeelding : Bestandsinstellingen
    • Acties na opslaan
      • Meld mij na voltooien
      • Met standaardtoepassing openen
      • E-mail
      • Geen
        Afbeelding : Acties na opslaan
  7. Klik na het selecteren van de gewenste opties op Save (Opslaan) om de configuratie van het scannen te voltooien.
  8. Klik op de "X" in de rechterbovenhoek van het venster om de Samsung Easy Printer Manager af te sluiten.