• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung-laserprinters - Android-smartphones en Samsung Print Service-invoegtoepassing

De Samsung Print Service-invoegtoepassing, die kan worden gedownload vanuit Google Play Store, biedt oorspronkelijke afdrukondersteuning op Android-apparaten met ten minste Android 4.4 (KitKat).
De invoegtoepassing maakt afdrukken mogelijk met veel Samsung-laserprinters en multifunctionele printers zonder dat apps van derden of extra printerdrivers nodig zijn. U kunt eenvoudig foto's, webpagina's en documenten afdrukken wanneer uw mobiele apparaat is aangesloten op een compatibele Samsung-printer via een draadloos netwerk of een directe draadloze verbinding met de printer. U kunt afdrukinstellingen instellen, zoals kleur, aantal kopieën, papierrichting en papiersoort, papierformaat en dubbelzijdig afdrukken.
Stap 1: Controleren of uw printer Mopria-gecertificeerd is
Ga naar Gecertificeerde producten (in het Engels) op de Mopria-website en ga vervolgens na of uw model printer compatibel is met Mopria. Als uw printer vermeld wordt, gaat u verder met de volgende stap.
Stap 2: Samsung Print Service Plugin downloaden
Op Samsung Galaxy-smartphones en -tablets is de Samsung Print Service Plugin vooraf geïnstalleerd. Als u een Samsung Galaxy-apparaat hebt, gaat u verder naar de volgende stap.
Download voor niet-Galaxy-smartphones met Android-versie 4.4 en hoger via Google Play:
  1. Ga naar Samsung Print Service Plugin (in het Engels) om de toepassing te downloaden (als u deze pagina op een mobiel apparaat bekijkt) of zoek in Google Play naar Samsung Print Service Plugin.
  2. Tik op de groene knop Installeren.
  3. Tik op de groene knop Accepteren.
Stap 3: Afdrukken of delen vanuit de Samsung Print Service Plugin
Zodra u de Samsung Print Service-afdruktoepassing hebt gedownload en geïnstalleerd, geven de menu-opties van onderdelen zoals webpagina's en foto's de opties Afdrukken en Delen weer.
Om af te drukken tikt u op het instellingenpictogram, tik op Afdrukken en selecteer vervolgens uw opties voor afdrukken.
Menu Afdrukken
Om te delen tikt u op het deelpictogram, tikt u op Samsung Print Service Plugin en volg de instructies op het scherm.
Menu Delen