Samsung-laserprinters - Het aanpassen van tonerbesparing van de pc

Doe het volgende om de tonerbesparende modus van uw pc aan te passen:
  1. Open Devices and Printers (Apparaten en printers).
  2. Klik met de rechtermuisknop op de printer die correspondeert met de pc en klik vervolgens op Printing Preferences (Voorkeursinstellingen voor afdrukken).
    Afbeelding : De printer selecteren en klikken op Printing Preferences (Voorkeursinstellingen voor afdrukken)
  3. Wanneer het scherm Printing Preferences wordt weergegeven, klikt u op het tabblad Eco.
    Afbeelding : Printing Preferences (Voorkeursinstellingen voor afdrukken): op het tabblad Eco klikken
  4. Selecteer in het scherm van het tabblad Eco in het veld Eco Options\Type een van de volgende, afhankelijk van uw voorkeur:
    • None (Geen)
    • Eco Printing (Ecologisch afdrukken)
    • Printer Default (Printerstandaardinstellingen)
    Afbeelding : De voorkeur Eco Options\Type selecteren
  5. Klik op de vervolgkeuzelijst voor het veld Toner Save (Opslaan van de toner) en selecteer de optie Turned On (Ingeschakeld) of Turned Off (Uitgeschakeld).
      opmerking:
    Als de vervolgkeuzelijst Toner Save (Tonerbesparing) lichter is gekleurd, is de optie uitgeschakeld en niet beschikbaar voor de geselecteerde Eco Option\Type.
    Afbeelding : In het veld Toner Save (Tonerbesparing) ingeschakeld of uitgeschakeld selecteren
  6. Klik op Apply (Toepassen) en klik vervolgens op OK om de selecties en wijzigingen op te slaan.