Samsung-laserprinters - Het controleren van de firmware-versie van een printer

Volg de onderstaande stappen om de firmware-versie van een printer te controleren:
  1. Klik op het tabblad Maintenance (Onderhoud). De firmware-versie van de printer wordt hieronder weergegeven.
    Afbeelding : De firmware-versie wordt weergegeven op het tabblad Maintenance (Onderhoud)