Samsung-laserprinters - Het verwijderen van een printer in Windows 8

Wanneer de status van de printer niet juist is, of de printer drukt niet af vanaf de computer, kan het volledig verwijderen van de printer en vervolgens opnieuw installeren ervan het probleem mogelijk oplossen.
Voer de volgende stappen uit om de printer in Windows 8 te verwijderen.
  1. Druk tegelijkertijd op de toetsen Windows en X op het toetsenbord.
    Afbeelding : Op de toetsen Windows en X drukken
  2. Klik op Configuratiescherm.
    Afbeelding : Op Configuratiescherm klikken
  3. Klik op Apparaten en printers bekijken.
    Afbeelding : Het menu Configuratiescherm
  4. Selecteer de printer die moet worden verwijderd en klik op Apparaat verwijderen bovenin het venster.
    Afbeelding : Het menu Apparaten en printers
  5. Er wordt een bericht weergegeven om de verwijdering van de printer te bevestigen. Klik op Ja.
    Afbeelding : Op Ja klikken om de printer te verwijderen
  6. Verwijder na het verwijderen van de printer ook de printerdriver. Druk tegelijkertijd op de toetsen Windows en X op het toetsenbord.
    Afbeelding : Op de toetsen Windows en X drukken
  7. Klik op Programma's en onderdelen.
    Afbeelding : Op programma's en onderdelen klikken
  8. In het menu Programma's en onderdelen klikt u op de printerdriver van het model en op Verwijderen.
    Afbeelding : Op de printerdriver van het model klikken
  9. Er wordt een bericht weergegeven om de verwijdering van de driver te bevestigen. Klik op Ja en de installatiewizard wordt geopend.
    Afbeelding : Op Ja klikken om de printerdriver te verwijderen
  10. Selecteer in de installatiewizard alle onderdelen in de lijst en klik vervolgens op Volgende.
    Afbeelding : De te verwijderen software selecteren
  11. De printerdriver wordt nu verwijderd. Klik op Voltooien om de installatiewizard te sluiten.
    Afbeelding : Op Voltooien klikken
  opmerking:
Nadat de printer is verwijderd, wordt de printer niet meer weergegeven in de lijst met Apparaten en printers. Ga naar Software- en driverdownloads en voer uw model printer in in het zoekvak om de nieuwste driver te downloaden.