Samsung MFP Printers - De foutmelding Scanner Locked (Scanner vergrendeld)

De foutmelding Scanner Locked (Scanner vergrendeld) wordt weergegeven op de printer wanneer de scankop zich niet kan verplaatsen.
Voer het volgende uit om de fout te verhelpen:
  1. Druk op de knop Stoppen/wissen.
  2. Schakel de printer uit, haal de stekker enkele seconden uit het stopcontact en schakelnetsnoer nog een paar seconden en schakel het apparaat weer in.
Als de foutmelding Scanner Locked (Scanner vergrendeld) zich blijft voordoen, betekent dit dat de printer moet worden nagekeken. Ga naar https://support.hp.com voor serviceondersteuning voor uw printer.