Samsung-laserprinters - De afbeelding Wait (Even wachten)

let op:
Zodra een firmware-upgrade is gestart en wordt uitgevoerd, is het vereist dat u het firmware-upgradeproces laat voltooien voordat u de printer uitschakelt of de netwerk-/USB-kabel loskoppelt. Als het firmware-upgradeproces wordt onderbroken, moet de printer worden nagekeken.
Er zijn twee redenen waarom de afbeelding Wait (Even wachten) kan worden weergegeven op de printer:
  1. De gebruiker is bezig met het upgraden van de firmware van de printer.
    Als er een pop-upvenster verschijnt van Samsung Live Update en de gebruiker akkoord is gegaan om de firmware bij te werken, of als de gebruiker een firmware-upgrade handmatig heeft gestart vanaf een computer, schakel dan de printer niet uit tot de firmware-upgrade is voltooid en wordt afgesloten. Nadat de firmware-upgrade is voltooid, start de printer zichzelf automatisch opnieuw op.
  2. Er is op de knop Stoppen/annuleren gedrukt terwijl de printer bezig was op te starten.
    Als de knop Stoppen/annuleren is ingedrukt, gaat de printer in de firmware-upgrademodus en wacht deze tot nieuwe firmware van een computer wordt verzonden.
    Als u niet van plan bent om de firmware op dit moment te upgraden, koppelt u de netwerk- of de USB-kabel van de printer los, schakelt u de stroom uit en schakelt u vervolgens de stroom weer in. Deze activiteit moet het foutbericht wissen.
Als de afbeelding Wait (Even wachten) nog steeds wordt weergegeven, betekent dit dat de printer moet worden nagekeken. Ga naar https://support.hp.com voor verdere hulp.