• Informatie

Samsung-laserprinters - De installatie van een printerdriver via USB in Windows

Het software-installatieprogramma voor Samsung-printers is een webgebaseerd installatieprogramma dat de printerdrivers en software downloadt en installeert die zijn vereist voor Samsung-printers.
Als u de printerdriver niet nog hebt geïnstalleerd, gaat u naar Software- en driverdownloads en voert u uw model printer in in het zoekvak om de nieuwste driver te downloaden.
Gebruik deze stappen om de printerdriver te installeren via USB.
  1. Als u de printerdriver niet nog hebt geïnstalleerd, gaat u naar Software- en driverdownloads en voert u uw model printer in in het zoekvak om de nieuwste driver te downloaden.
  2. Selecteer het vak naast I have reviewed and accept the installation agreements (Ik heb de installatieovereenkomsten gelezen en accepteer deze) en klik vervolgens op Next (Volgende).
    Afbeelding : Voorbeeld van het selecteren van de installatieovereenkomst
    Afbeelding toont waar u de installatieovereenkomst selecteert
  3. Selecteer USB connection (USB-verbinding) en klik vervolgens op Next (Volgende).
    Afbeelding : Voorbeeld van het selecteren van het USB-verbindingstype
    Afbeelding toont het selecteren van de USB-verbinding
  4. Het installatieprogramma zoekt naar alle via USB aangesloten printers.
    opmerking:
    Als u de foutmelding Geen printer gevonden krijgt, probeert u deze stappen en klikt u nogmaals op Zoeken:
    • Controleer of de USB-kabel volledig in de achterkant van de printer is geplaatst en vervolgens op een werkende USB-poort van de computer is aangesloten.
    • Probeer een andere USB-kabel en controleer of de kabel korter is dan 2 meter.
    • Zorg dat de printer is ingeschakeld.
  5. Selecteer alle onderdelen die moeten worden geïnstalleerd en klik vervolgens op Next (Volgende).
    Afbeelding : Voorbeeld van het selecteren van onderdelen die moeten worden geïnstalleerd
    Afbeelding toont het selecteren van de software die moet worden geïnstalleerd
  6. Een voortgangsbalk toont dat de onderdelen worden geïnstalleerd. Klik op Next (Volgende) zodra de balk vol is.
    Afbeelding : Voorbeeld van de voortgangsbalk tijdens de installatie van software-onderdelen
    Afbeelding toont de voortgangsbalk tijdens de installatie van software-onderdelen
  7. De installatie is nu voltooid. Selecteer Print a test page (Testpagina afdrukken) om te controleren of de verbinding succesvol is, en klik vervolgens op Next (Voltooien) om de wizard te sluiten.
    Afbeelding : Voorbeeld van Installatie voltooid
    Afbeelding toont het selecteren van Testpagina afdrukken om de verbinding te testen
    opmerking:
    Als Start Easy Eco Driver before printing job (Start Easy Eco Driver voor de afdruktaak) is geselecteerd voor elke afdruktaak, toont de software van Easy Eco Driver een voorbeeld van wat u gaat printen en kunt u toner-/papieropties aanpassen.