Samsung-laserprinters - Verbindingsfout tijdens het verbinden met de SMTP-server

Een verbindingsfout wordt weergegeven wanneer de printer is geconfigureerd in SyncThru en geen verbinding kan maken met de SMTP-server.
Probeer het volgende om een fout tijdens het verbinden met de server te verhelpen:
  1. Controleer de serverinstellingen en ga na of de beheerder van de SMTP-server het adres heeft gewijzigd.
    Afbeelding : De serverinstellingen controleren
  2. Ping het SMTP-serveradres en controleer of het bereikbaar is via het netwerk van de printer.
      opmerking:
    Ga als volgt te werk om de SMTP-server te pingen:
    • Klik op Start en selecteer Uitvoeren.
    • Typ CMD om de opdrachtprompt te openen.
    • Typ PING en vervolgens de naam van het gewenste SMTP-serveradres.
      Afbeelding : De naam van het gewenste SMTP-serveradres typen
    • Klik op Enter en de resultaten worden weergegeven.
      Afbeelding : De resultaten voor het SMTP-serveradres worden weergegeven
    • Als de ping-opdracht mislukt, gaat u naar stap 3 (hieronder).
  3. Voer een afdruktaak uit om te controleren of de printer nog steeds is verbonden met het netwerk.
Als de printer niet met het netwerk verbonden is, gaat u naar https://support.hp.com voor informatie en hulp bij netwerkgebruik.
Als het netwerk goed is verbonden en het juiste SMTP-adres is ingevoerd, neem dan contact op met de e-mailservice die u gebruikt als de verbindingsfout zich blijft voordoen.