• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung Office-laserprinters - problemen met de afdrukkwaliteit

opmerking:
Als het probleem betrekking heeft op fouten op de pagina (lijnen, vlekken, enz.) en dit gebeurt alleen bij scannen en kopiëren, maar NIET tijdens het afdrukken, raadpleegt u Fouten (lijnen, vlekken, enz.) op de pagina bij scannen of kopiëren maar niet bij het afdrukken voor het oplossen van Problemen met scannen en kopiëren.
De onderstaande afbeeldingen laten problemen met de afdrukkwaliteit zien. Identificeer en selecteer het probleem met de afdrukkwaliteit door op de volgende koppelingen te klikken.
Deze omstandigheden worden besproken in de volgende artikelen. Selecteer een artikel dat het huidige probleem het beste beschrijft.