• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung Office-laserprinters - Printer die via USB is aangesloten wordt offline weergegeven

Als de printer de melding Offline of Status is niet beschikbaar weergeeft, dan communiceren de computer en de printer niet met elkaar.
Afbeelding : Printerstatus
Als de printer is aangesloten via USB, probeer dan het volgende:
  1. Zorg dat de printer is ingeschakeld.
  2. Controleer of de USB-kabel volledig in de computer en de printer is gestoken.
  3. Als de printer nog steeds Offline is, probeer dan een andere USB-kabel.
      opmerking:
    Als de kabel meer dan 6 ft. (1,8 m) lang is, wordt het bericht mogelijk nog steeds weergegeven. Aanbevolen wordt een kabel van minder dan 6 ft (1,8 m) te gebruiken.
  4. Controleer in het printerstuurprogramma of dit niet is ingesteld op offline:
    1. Open Apparaten en printers in het Configuratiescherm.
    2. Selecteer de printer en klik met de rechtermuisknop. Selecteer Bekijk wat er wordt afgedrukt.
      Afbeelding : Bekijk wat er wordt afgedrukt
    3. Selecteer Printer linksboven in het venster en schakel de optie Printer offline gebruiken uit.
      Afbeelding : Printeropties
  5. Installeer het printerstuurprogramma opnieuw. Klik op de volgende koppeling en voer het printermodel in het zoekvak in om het nieuwste stuurprogramma te downloaden.
Als de kabel wel met een ander apparaat, maar niet met de printer werkt en korter is dan 6 ft. (1,8 m), gaat u naar support.hp.com zodat wij het probleem kunnen onderzoeken en oplossen.