• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung Office-laserprinters - de printer drukt niet af in DOS

Als de printer een GDI-printer (Graphic Device Interface) is, kan deze niet in DOS (Disk Operating System) afdrukken, omdat het de ingebouwde hardware niet heeft die nodig is voor het begrijpen van DOS ASCII-codes. Dit is geen fout van de printer en er is geen firmware beschikbaar waarmee de printer in DOS kan afdrukken. Om af te drukken in DOS, hebt u een PCL-printer (Printer Control Language) nodig.
Als de printer voor Windows-programma's afdrukt, maar niet voor DOS-programma's, dan is het een GDI-printer. Deze kan niet afdrukken voor DOS-programma's.