OMEN by HP 15-Ax200 laptop-pc's - Muis en touchpad reageren traag

De muis en het touchpad reageren traag. Dit is te merken als u 3D-games speelt en tijdens het controleren van de instellingen van het configuratiescherm (d.w.z. beeldschermresolutie, batterij enz.). Dit is een onregelmatig probleem.
Het betreft mogelijk de volgende computers en besturingssystemen:
Computers:
  • OMEN by HP 15-ax200 laptop-pc
Besturingssystemen:
  • Microsoft Windows 10 Home (64-bits)
  • Microsoft Windows 10 Pro (64-bits)
Om dit probleem op te lossen, moet u het volgende SoftPaqs downloaden en installeren om het BIOS en het grafische stuurprogramma bij te werken:
  1. Het BIOS bijwerken.
    Beschrijving van het SoftPaq
    Release-opmerkingen
    SoftPaq downloaden
    BIOS-update voor HP notebooksystemen (Intel-processoren)
    Versie: F.35
    Revisie: A
  2. Werk het grafische stuurprogramma bij.
    Beschrijving van het SoftPaq
    Release-opmerkingen
    SoftPaq downloaden
    NVIDIA grafisch stuurprogramma
    Versie: 21.21.13.7674
    Revisie: D
OPMERKING: Mogelijk is er een recentere versie van deze software beschikbaar. Controleer of er nieuwere versies zijn op http://www.hp.com/drivers.