• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP computers - Apparaten verbinden en bestanden delen met HP Orbit

Inleiding
HP Orbit verbindt uw telefoon, computer en tablet om dingen uit te voeren terwijl u verbonden blijft. Met de functie Canvas van HP Orbit kunt u bestanden overbrengen naar uw computer en mobiele telefoon via uw Wi-Fi-netwerk of LAN. In dit document wordt beschreven hoe u aan de slag kunt en biedt u antwoorden op veelgestelde vragen (FAQ's) over HP Orbit.
Aan de slag
Om aan de slag te gaan met HP Orbit, heeft u een computer met HP 10 nodig en de vooraf geïnstalleerde app HP Orbit. U hebt ook een Android apparaat (telefoon of tablet) met Android OS 4.1 of later nodig en/of een iOS-apparaat (telefoon of tablet) met iOS 9.1 of later.
Stuur HP uw feedback
Gebruik een van de volgende methoden om HP uw feedback te geven over uw ervaring met HP Orbit Canvas:
Veelgestelde vragen over HP Orbit
Zoek in de volgende secties naar antwoorden in de veelgestelde vragen over HP Orbit.
Problemen met een Windows computer
Gebruik de informatie in deze sectie om vragen te beantwoorden over problemen met Windows-computers in HP Orbit.
Problemen met een Android-apparaat
Gebruik de informatie in deze sectie om vragen te beantwoorden over problemen met een Android-apparaat in HP Orbit.
Problemen met een iOS-apparaat
Gebruik de informatie in deze sectie om vragen te beantwoorden over problemen met een iOS-apparaat in HP Orbit.
Koppelingsproblemen
Gebruik de informatie in deze sectie als u problemen hebt met het koppelen van uw apparaten in HP Orbit.
Problemen met het overzetten via de computer
Gebruik de informatie in deze sectie als u problemen hebt met het delen van bestanden via de computer in HP Orbit.
Problemen met het overzetten via Android
Gebruik de informatie in deze sectie als u problemen hebt met het overzetten van bestanden met uw Android-apparaat.
Problemen met het overzetten via iOS
Gebruik de informatie in deze sectie als u problemen hebt met het overzetten van bestanden met uw iOS-apparaat.
Problemen met het bekijken van bestanden
Gebruik de informatie in deze sectie als u problemen hebt met het bekijken van gedeelde bestanden in HP Orbit.
Problemen met het verwijderen van bestanden
Gebruik de informatie in deze sectie als u problemen hebt met het verwijderen van bestanden in HP Orbit.
Problemen met verzenden en delen
Gebruik deze informatie als u problemen hebt bij het verzenden of delen van bestanden in HP Orbit.
Problemen met het opslaan van een bestand
Gebruik de informatie in deze sectie als u problemen hebt met het opslaan van gedeelde bestanden in HP Orbit.
Problemen met feedback
Gebruik de volgende informatie om feedback over HP Orbit naar HP te verzenden.
Installatieproblemen
Gebruik de informatie in deze sectie om vragen te beantwoorden over het installeren en opnieuw installeren van HP Orbit.
Andere problemen met HP Orbit
Als u andere problemen hebt ondervonden of uw fout is nog niet opgelost, neem dan contact op met HP Klantenondersteuning.