HP ENVY 13-D000 notebookcomputers - De computertemperatuur is hoger boven het bidden van het toetsenbord

De oppervlaktetemperatuur van de computer voelt mogelijk warmer aan in het gebied boven het midden van het toetsenbord.
Afb.: 1: Warm gebied boven het midden van het toetsenbord:
Computers:
  • HP ENVY 13-D000 notebookcomputer
OPMERKING: De thermische oplossingen van het HP-systeem zijn grondig getest om ervoor te zorgen dat alle componenten onder alle omstandigheden goed werken binnen de veiligheidsgrenzen en onder de specificaties van de maximale onderdeeltemperatuur. Het is normaal de temperatuur van sommige systeemoppervlakken toenemen tijdens gebruik. Dit heeft geen invloed op de betrouwbaarheid van het product op lange termijn.
Download en installeer de volgende SoftPaq om het BIOS bij te werken om de gebruikerservaring te optimaliseren:
Beschrijving van het SoftPaq
Release-opmerkingen
SoftPaq downloaden
BIOS-update voor HP notebooksystemen (Intel-processoren)
Versie: F.36
Revisie: A
OPMERKING: Mogelijk is er een recentere versie van deze software beschikbaar. Controleer of er nieuwere versies zijn op http://www.hp.com/.