HP pc's - Kan niet aanmelden bij Windows

Dit document is van toepassing op HP en Compaq desktop- en notebookcomputers met Windows.
Als u uw aanmeldingswachtwoord bent vergeten, hebt u geen toegang tot Windows. Andere problemen kunnen zijn:
  • U kunt u niet aanmelden bij uw computer.
  • U bent het wachtwoord van uw gebruikersaccount vergeten.
  • U kunt u niet aanmelden bij uw gekoppelde Microsoft-account.
Om het wachtwoord dat u gebruikt om u aan te melden bij Windows te herstellen, gaat u naar HP begeleide oplossing - Kan niet aanmelden bij Windows.