• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP pc's - Kan niet aanmelden bij Windows

Dit document is van toepassing op HP en Compaq desktop- en notebookcomputers met Windows.
Als u uw aanmeldingswachtwoord bent vergeten, hebt u geen toegang tot Windows. Andere problemen kunnen zijn:
  • U kunt u niet aanmelden bij uw computer.
  • U bent het wachtwoord van uw gebruikersaccount vergeten.
  • U kunt u niet aanmelden bij uw gekoppelde Microsoft-account.
Om het wachtwoord dat u gebruikt om u aan te melden bij Windows te herstellen, gaat u naar HP begeleide oplossing - Kan niet aanmelden bij Windows.