HP printers - Printtaken zitten vast in de printwachtrij

Dit document is van toepassing op HP printers.
De printer kan niet printen vanaf een computer, omdat een printtaak in de printwachtrij is vastgelopen. Deze vastgelopen printtaak kan niet worden geannuleerd of verwijderd en voorkomt dat andere printtaken worden geprint. Er gebeurt niets wanneer ik op de knop Annuleren of Taak verwijderen klik.
Wanneer een vastgelopen printtaak niet kan worden geannuleerd of verwijderd en de printer stopt met printen, ga je naar HP Stapsgewijze oplossingen - Printtaak zit vast in de afdrukwachtrij.