HP OfficeJet Pro 7720 printers - Eerste keer printer installeren

Dit document is van toepassing op de HP OfficeJet 7720 Pro breedformaat All-in-One printers.
Als u een printer de eerste keer instelt, haalt u de printer en al het verpakkingsmateriaal uit de doos, sluit u het netsnoer aan, stelt u voorkeuren in op het bedieningspaneel, plaatst u papier in de invoerlade, installeert u inktcartridges en downloadt u en installeert u de printersoftware.
  opmerking:
Ga naar 123.hp.com/OJP7720 om het printerstuurprogramma voor uw printer te downloaden.
De inhoud kan per land/regio verschillen. Kijk op de verpakking voor een lijst met onderdelen die in de doos worden meegeleverd.
Haal de printer uit de doos en verwijder alle tape, stickers en verpakkingsmateriaal van de printer.
  1. Haal de printer uit de doos.
  2. Verwijder alle tape en verpakkingsmateriaal van de buitenzijde van de printer.
    Afbeelding : De tape van de printer verwijderen
    De tape van de printer verwijderen
  3. Open de klep van de scanner, verwijder het verpakkingsmateriaal van de scannerglasplaat en sluit vervolgens de scannerklep.
    Afbeelding : De invoerlade openen en het verpakkingsmateriaal verwijderen
     Het verpakkingsmateriaal van de scanner verwijderen
  4. Recycle het verpakkingsmateriaal.
Stap 2: Het netsnoer aansluiten en uw voorkeuren instellen
Steek de stekker van de printer in een stopcontact, schakel de printer in en stel uw voorkeuren in.
  opmerking:
Sluit nu nog geen USB-kabel aan. De verbinding met de computer wordt gemaakt tijdens de software-installatie.
  1. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de printer en sluit het andere uiteinde van het netsnoer aan op een stopcontact.
    Afbeelding : Het netsnoer aansluiten
    Het netsnoer aansluiten
  2. Schakel de printer in.
  3. Als u de voorkeuren wilt instellen op het bedieningspaneel van de printer, tikt u op de gewenste taal en land/regio en tikt u op Ja om uw keuze te bevestigen.
  4. Selecteer de datum en tijd en tik op Ja om te bevestigen.
Stap 3: De inktcartridges installeren
Installeer de HP Setup inktcartridges die bij uw printer in de doos zijn meegeleverd.
  let op:
U moet de Setup-inktcartridges plaatsen wanneer de printer voor het eerst wordt ingesteld of er een cartridgefout optreedt.
  1. Open de toegangsklep voor inktcartridges.
    Afbeelding : De toegangsklep voor inktcartridges openen
    De toegangsklep voor inktcartridges openen
  2. Ga pas verder als de wagen stilstaat en geen geluid meer maakt.
  3. Verwijder de plastic tape van de inktcartridges. Raak alleen de zwarte plastic van de inktcartridge aan.
  4. Houd de cartridge aan de zijkanten vast met de kleurencirkel naar u toe en druk de inktcartridge naar voren totdat deze vastklikt.
    Afbeelding : De inktcartridge terugplaatsen
    De inktcartridge terugplaatsen
  5. Plaats de andere inktcartridges.
  6. Sluit de toegangsklep voor inktcartridges.
    Afbeelding : De toegangsklep voor inktcartridges sluiten
    De toegangsklep voor inktcartridges sluiten
Stap 4: Papier in de invoerlade plaatsen
Verwijder het verpakkingsmateriaal uit de papierladen en plaats gewoon U.S. letter- of A4-papier.
  1. Trek de invoerlade naar buiten en verwijder de verpakkingsmaterialen.
    Afbeelding : De invoerlade openen en vervolgens het verpakkingsmateriaal verwijderen
    De invoerlade naar buiten trekken en het verpakkingsmateriaal verwijderen
  2. Open de klep van het verlengstuk van de lade.
    Afbeelding : De klep van het verlengstuk van de lade openen
    De klep van het verlengstuk van de lade openen
  3. Plaats gewoon wit papier met de korte rand naar voren en de afdrukzijde naar beneden.
      let op:
    Plaats niet meer papier dan aangegeven op de papiervulgeleiders omdat er anders een papierstoring kan optreden.
    Afbeelding : Papiervulgeleider in de papierlade
    Papiervulgeleider in de invoerlade
  4. Duw het papier in de lade totdat het niet verder kan.
  5. Schuif de papiergeleiders zo nodig naar binnen totdat ze tegen de rand van het papier komen.
    Afbeelding : De papierbreedtegeleiders naar binnen schuiven
    De papierbreedtegeleiders naar binnen schuiven
  6. Sluit de klep van het verlengstuk van de lade, plaats de invoerlade in de printer en trek het verlengstuk vervolgens uit de uitvoerlade.
    De printer lijnt de printkoppen uit en vervolgens wordt een uitlijningspagina automatisch afgedrukt.
    Afbeelding : Lade 1 plaatsen
    De invoerlade opnieuw plaatsen
  7. Recycle het verpakkingsmateriaal.
De HP printerhardware is nu ingesteld en u kunt de printersoftware installeren.
Stap 5: De printersoftware installeren
Download de nieuwste versie van de printsoftware van 123.hp.com/OJP7720 en volg de instructies op het scherm om de software te installeren.