• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP OfficeJet Pro 7720, 7730 printers - Functies op het bedieningspaneel

Dit document is van toepassing op de HP OfficeJet Pro 7720, 7730 Wide Format All-in-One printers.
Het bedieningspaneel bevat knoppen, pictogrammen en een aanraakscherm om afdrukopties te selecteren.
Knoppen en lampjes op het bedieningspaneel
Op het bedieningspaneel vindt u de Startknop en kunt u de draadloze verbinding controleren en Help-menu's openen.
Afbeelding : Knoppen, pictogrammen en lampjes op het bedieningspaneel
Voorbeeld van de knoppen, pictogrammen en lampjes op het bedieningspaneel
1. Startknop: Hiermee keert het bedieningspaneel terug naar het Startscherm.
2. Aanraakscherm: Raak het scherm aan om menuonderdelen te selecteren of veeg met uw vinger over het scherm om door de menuonderdelen te bladeren.
3. Statuslampje Draadloos: Geeft de status van de draadloze verbinding van de printer aan. Een blauw lampje dat constant brandt, geeft aan dat er een draadloze verbinding tot stand is gebracht en dat u draadloos kunt afdrukken. Als de draadloze functie is uitgeschakeld, brandt het lampje voor een draadloze verbinding niet en wordt Draadloos uit weergegeven op het scherm Draadloos overzicht.
4. Knop Terug: Hiermee gaat u terug naar het vorige scherm.
5. Knop Help: Opent het Help-menu voor de huidige taak.
Menu bedieningspaneel
Raak het bedieningspaneel aan om opties faxen, kopiëren, scannen en apps te selecteren in het hoofdmenu. Veeg met uw vinger over het scherm om door de snelkoppelingen of naar beneden op het scherm te bladeren om het Dashboard te openen.
Afbeelding : Menu bedieningspaneel
Voorbeeld van het menu op het scherm van het bedieningspaneel
1. Setup: Toont het setupscherm om voorkeuren, netwerkinstellingen, Wi-Fi Direct, faxinstallatie, onderhoudsinstellingen en rapporten afdrukken te wijzigen.
2./ Het pictogram Wireless/Ethernet: Met het pictogram Draadloos opent u het menu Draadloos overzicht waar u de status van de draadloze verbinding kunt controleren en draadloze instellingen kunt wijzigen. U kunt een testrapport afdrukken om problemen met de netwerkverbinding vast te stellen. Als er geen netwerkverbinding is, wordt het pictogram Draadloos standaard weergegeven.
3. HP ePrint-pictogram: Hiermee opent u het menu Overzicht webservices en kunt u de statusdetails van ePrint controleren, instellingen van ePrint wijzigen of een informatiepagina voor webservices afdrukken.
4. Pictogram Wi-Fi Direct: Opent het menu Wi-Fi Direct om printen met Wi-Fi Direct in of uit te schakelen en geeft de naam en het wachtwoord van Wi-Fi Direct weer.
5. Inktpictogram: Geeft geschatte inktniveaus per cartridge weer. Dit pictogram is een waarschuwingssymbool als het inktniveau lager is dan het minimaal verwachte inktniveau.
6. Faxstatuspictogram: Hiermee geeft u statusinformatie weer voor de functie Automatisch beantwoorden, faxlogboeken en het volume van het faxgeluid.
7. Eco-pictogram: Hiermee opent u het menu Eco waar u een aantal milieufuncties van de printer kunt configureren.
8. Snelkoppeling kopiëren: Geeft opties weer voor het kopiëren van documenten, foto's of id's en voor het wijzigen van kopieerinstellingen.
9.Snelkoppeling Scannen: Geeft opties weer voor het scannen naar een computer of e-mailadres.
10.Snelkoppeling Faxen: Geeft opties om snel een fax te verzenden of faxinstellingen te wijzigen.
11.Snelkoppeling Apps: Geeft gedownloade printapps weer.