HP PageWide Managed MFP E77650, E77660 - Benodigdheden, accessoires en onderdelen bestellen

Bestellen

Benodigdheden en papier bestellen
Neem contact op met uw onderhoudstechnicus om benodigdheden aan te schaffen. Zorg ervoor dat u het apparaatmodelnummer bij de hand hebt. U vindt het nummer op het apparaatlabel op de achterklep van de printer.
Originele onderdelen of accessoires van HP bestellen
Bestellen via service- of ondersteuningsproviders
Neem contact op met een erkend service- of ondersteuningspunt van HP.
Bestellen via de geïntegreerde webserver van HP (EWS)
Typ het IP-adres of de hostnaam van de printer in het adres- of URL-veld van een ondersteunde webbrowser op de computer om toegang te krijgen tot de webserver. De geïntegreerde webserver bevat een koppeling naar de SureSupply-website van HP. Hier vindt u mogelijkheden voor het aanschaffen van originele benodigdheden van HP.