HP PageWide Enterprise MFP, HP PageWide Managed MFP - Nieten in de binnenste afwerkingseenheid configureren (dns-, zs- en zts-modellen)

De informatie in dit document beschrijft hoe u de standaardnietlocatie en de werkmodus configureert.
Het nietaccessoire van de binnenste afwerkingseenheid kan documenten in de linkerbovenhoek of rechterbovenhoek nieten en kan tot 300 vel papier in de afwerkingseenheid stapelen.