• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Afdrukken vanaf een computer (OS X)

Afdrukken vanaf een computer (OS X)

Deze instructies zijn van toepassing op afdrukken op verschillende afdrukmaterialen, waaronder de volgende:
  • Gewoon papier
  • Briefpapier of voorgedrukte formulieren
  • Enveloppen
  • Foto's
  • Brochures
  • Etiketten
Afdrukken vanaf een computer (OS X)
  1. Plaats ondersteund afdrukmateriaal in de invoerlade.
    Zie Afdrukmateriaal laden voor meer informatie.
  2. Klik in het menu Bestand van het softwareprogramma op Afdrukken.
  3. Zorg ervoor dat uw printer is geselecteerd.
  4. Selecteer in het menu Voorinstellingen indien nodig een voorinstelling voor afdrukken.
  5. Als het product een nietmachine/stapelaar bevat, doet u het volgende:
    1. Selecteer in het pop-upmenu Kopiëren en pagina'sAfwerking.
    2. Selecteer een van het volgende in het pop-upmenu Nieten:
      • Geen: Geen nietjes.
      • Eén nietje links: Het nietje zit in de linkerhoek van de bovenste rand van het papier.
      • Eén nietje rechts: Het nietje zit in de rechterhoek van de bovenste rand van het papier.
    3. Uitvoerbak - Automatisch selecteren: De printer voert voor het nieten taken uit naar de bovenste bak. Alle overige taken worden doorgestuurd naar de onderste bak.
    4. Uitvoerbak - Bovenste bak: De printer voert taken uit die nieten naar de bovenste bak ondersteunt; deze hoeven niet te worden geniet. Alle overige taken worden doorgestuurd naar de onderste bak.
  6. Klik op het tabblad Papier/kwaliteit op het pop-upmenu naast het mediatype.
    Stel de juiste afdrukopties in voor het afdrukmateriaal (gewoon papier, briefpapier, voorgedrukt, geperforeerd, enveloppen, fotopapier, etiketten, enz.). Afdrukopties kunnen formaat, soort, lade, afdrukresolutie en automatische aanpassingen omvatten.
    Als u geen opties ziet in het dialoogvenster Afdrukken, klikt u op Details weergeven.
  7. Klik op Afdrukken.
    opmerking:
    Verwijder na het afdrukken alle speciale afdrukmaterialen uit het product, zoals enveloppen, fotopapier.