HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Om vanaf een mobiel toestel met Wi-Fi af te drukken

Om vanaf een mobiel toestel met Wi-Fi af te drukken

opmerking:
Zorg ervoor dat u een compatibele afdruktoepassing hebt geïnstalleerd op uw mobiel apparaat. Ga voor meer informatie naar de website www.hp.com/go/mobileprinting.
  1. Controleer of u de Wi-Fi Direct op de printer hebt ingeschakeld.
  2. Schakel de Wi-Fi-verbinding in op uw mobiel apparaat. Raadpleeg voor meer informatie de documentatie bij de computer.
    opmerking:
    Als uw mobiel toestel geen Wi-Fi ondersteunt, kunt u Wi-Fi Direct niet gebruiken.
  3. Maak een nieuwe netwerkverbinding op uw mobiel apparaat. Gebruik uw normale werkwijze om een verbinding te maken met een nieuw draadloos netwerk of een hotspot. Kies de Wi-Fi Direct naam uit de weergegeven lijst van draadloze netwerken zoals DIRECT-**-HP PageWide XXXX (waarbij ** staat voor de unieke tekens die uw printer identificeren en XXXX staat voor het printermodel dat op de printer wordt aangegeven).
  4. Voer het wachtwoord van Wi-Fi Direct in als dit wordt gevraagd.
  5. Druk het document af.