• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Energiebeheer

Energiebeheer

HP PageWide Pro MFP 772-777 series printers zijn voorzien van spanningsbeheerfuncties die u kunnen helpen het stroomverbruik te verlagen en energie te besparen:
  • Met de slaapstandmodus wordt het product in een status gezet waarin stroom wordt bespaard als deze een bepaalde tijd niet wordt gebruikt. Op het bedieningspaneel kunt u instellen na hoeveel tijd het product in slaapstandmodus gaat.
  • Met Gepland aan/uit zet u het product automatisch aan of uit op de dagen en tijden die u instelt op het bedieningspaneel. U kunt bijvoorbeeld het product instellen om zichzelf van maandag tot vrijdag om 18.00 uur uit te schakelen.
opmerking:
U kunt de voeding ook beheren vanaf de HP geïntegreerde webserver. Zie Tabblad Instellingen voor meer informatie.
Tijd naar slaapstandmodus instellen
  1. Open het dashboard van het bedieningspaneel (veeg het dashboard tabblad bovenaan het scherm naar beneden of druk op de strook aan de bovenkant van het startscherm).
  2. Raak op het dashboard van het bedieningspaneel (Installatie) aan.
  3. Raak Energiebeheer en vervolgens Slaapstandmodus aan.
  4. Selecteer een van de tijdsintervalopties.
Het product schakelt naar een status met een lager stroomverbruik wanneer het gedurende tijd die u heeft geselecteerd stand-by is geweest.
Het product instellen om in of uit te schakelen
  1. Open het dashboard van het bedieningspaneel (veeg het dashboard tabblad bovenaan het scherm naar beneden of druk op de strook aan de bovenkant van het startscherm).
  2. Raak op het dashboard van het bedieningspaneel (Installatie) aan.
  3. Raak Energiebeheer en vervolgens Ontwaken/slapen plannen aan.
  4. Schakel de optie Planning Aan of Planning Uit in.
  5. Selecteer de Planning Aan of Planning Uit opties en selecteer de dag en tijd die u wilt inplannen.
Het product gaat vervolgens aan of uit op de tijdstippen en dagen die u selecteert.
opmerking:
Het product kan geen faxen ontvangen wanneer het is uitgeschakeld.