HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Afdrukken met AirPrint (OS X)

Afdrukken met AirPrint (OS X)
Afdrukken via Apple’s AirPrint wordt ondersteund voor iPad (iOS 4,2), iPhone (3GS of later), iPod touch (derde generatie of later) en Mac (OS X 10.10 of later).
Om AirPrint te kunnen gebruiken, moet u voor het volgende zorgen:
  • De printer en het Apple-toestel moeten op hetzelfde netwerk als uw toestel met AirPrint zijn aangesloten. Ga voor meer informatie naar www.hp.com/go/mobileprinting. Als deze website niet beschikbaar is in uw land/regio, wordt u mogelijk doorgeleid naar de website HP Mobiel afdrukken in een ander land, een andere regio of een andere taal.
  • Plaats papier dat overeenkomt met de papierinstellingen van de printer.
AirPrint opnieuw inschakelen
AirPrint is standaard ingeschakeld. Als AirPrint is uitgeschakeld, kunt u de volgende instructies gebruiken om deze functie weer in te schakelen.
  1. Open EWS. Zie De EWS openen voor meer informatie.
  2. Klik op het tabblad Netwerk op AirPrint en vervolgens op Status.
  3. Klik in de rij AirPrint-status op AirPrint inschakelen.