• Informatie

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Papierstoringen verhelpen in onderste laden voor 550 vel

Als het product een van deze onderste laden bevat, zijn de volgende instructies van toepassing:

Verhelp storingen in de Lade voor 550 vel of in de eerste lade rechtop

De volgende instructies geven aan hoe u storingen kunt verhelpen in de lade voor 550 vel die direct onder Lade 2 (enkel) of Lades 2 en 3 (tandem) zit, in een bovenblad of printer op de grond.
  1. Open de lade.
  2. Verwijder voorzichtig vastgelopen papier van de lade.
  3. Open de rechterklep door de rechtergrendel omhoog te trekken.
  4. Verwijder voorzichtig zichtbaar papier van de rollers.
  5. Sluit de rechterklep en de lade.

Verhelp storingen in de tweede lade in de Lade voor 3x550 vel en standaard

1. Open de lade.
  2. Verwijder voorzichtig vastgelopen papier van de lade.
  3. Open de rechterklep door de rechtergrendel omhoog te trekken.
  4. Open de rechteronderklep door de rechtergrendel omlaag te duwen.
  5. Verwijder voorzichtig zichtbaar papier van de rollers.
  6. Sluit de rechteronderklep, de rechterklep en de lade.

Verhelp storingen in de derde lade in de Lade voor 3x550 vel en standaard

1. Open de lade.
  2. Verwijder voorzichtig vastgelopen papier van de lade.
  3. Open de rechterklep door de rechtergrendel omhoog te trekken.
  4. Open de rechteronderklep door de rechtergrendel omlaag te duwen.
  5. Verwijder voorzichtig zichtbaar papier van de rollers.
  6. Sluit de rechteronderklep, de rechterklep en de lade.