HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Licht- of donkerheid van kopieën aanpassen

Licht- of donkerheid van kopieën aanpassen

1. Plaats uw origineel met de bedrukte zijde naar beneden op de glasplaat van de scanner of met de bedrukte zijde naar boven in de automatische documentinvoer.
    Zie De scanner vullen of De documentinvoer laden voor meer informatie.
  2. Raak op het bedieningspaneel het pictogram Kopiëren aan.
  3. Raak op het scherm het pictogram Document aan.
  4. Raak Instellingen aan om het menu Kopieerinstellingen weer te geven.
  5. Raak Lichter/Donkerder aan en gebruik de schuifregelaar om de af te drukken kopieën lichter of donkerder te maken.