HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Foutcorrectie en faxsnelheid wijzigen

De foutcorrectiemodus instellen
Doorgaans bewaakt het product de signalen op de telefoonlijn terwijl een fax wordt verzonden of ontvangen. Als het product een fout detecteert tijdens de overdracht en de instelling foutcorrectie is Aan, kan het product verzoeken dat dat deel van de fax opnieuw wordt verzonden. De fabrieksinstelling voor foutcorrectie is Aan.
U moet foutcorrectie alleen uitschakelen als u problemen hebt met het verzenden of ontvangen van een fax en bereid bent fouten tijdens de transmissie te accepteren. Het kan nuttig zijn de instellen uit te schakelen wanneer u een fax wilt verzenden of ontvangen van of naar het buitenland of als u gebruik maakt van een satellietverbinding.
  opmerking:
Als u foutcorrectie uitschakelt, worden de kleurenfaxmogelijkheden van het product uitgeschakeld.
  1. Raak op het bedieningspaneel het pictogram Fax aan.
  2. Raak op het scherm het pictogram Faxinstellingen aan.
  3. Raak Voorkeuren en vervolgens Foutcorrectiemodus aan om deze optie in of uit te schakelen.
De faxsnelheid veranderen
De snelheidsinstelling voor de fax is het modemprotocol dat het product gebruikt om faxen te verzenden. Dit is de wereldwijde standaard voor full-duplex modems die gegevens via telefoonlijnen verzenden en ontvangen met een maximale snelheid van 33.600 bits per seconde (bps). De standaardfabrieksinstelling voor de faxsnelheid is 33.600 bps.
U moet de instelling alleen wijzigen als u problemen hebt met het verzenden van een fax of het ontvangen van een fax van of naar een bepaald apparaat. Het kan nuttig zijn de faxsnelheid te verlagen wanneer u een fax wilt verzenden of ontvangen van of naar het buitenland of als u gebruik maakt van een satellietverbinding.
  1. Raak op het bedieningspaneel het pictogram Fax aan.
  2. Raak op het scherm het pictogram Faxinstellingen aan.
  3. Raak Voorkeuren en vervolgens Snelheid aan om de te gebruiken snelheidsinstelling te selecteren.