HP Color LaserJet Enterprise M652, M653 - Printeraanzichten

Vooraanzicht van de printer
    Afbeelding : Vooraanzicht van de printer
  1. Uitvoerbak
  2. Bedieningspaneel met grafisch kleurendisplay en toetsenbord (alleen M652-modellen)
  3. Aansluitmogelijkheid (HIP) voor het aansluiten van hulpapparatuur en apparatuur van derden
  4. USB-poort met eenvoudige toegangPlaats het USB-flashstation om af te drukken zonder computer, of om de firmware van de printer bij te werken.Een beheerder moet deze poort eerst inschakelen.
  5. Rechterdeur (toegang tot de fuser en voor het verhelpen van blokkades)
  6. Lade 1
  7. Aan-uitknop
  8. Lade 2
  9. Modelnaam
  10. Voorklep (toegang tot tonercartridges)
  11. Bedieningspaneel met kleurenaanraakscherm (alleen M653-modellen)
  12. Rechteronderklep (toegang voor het verhelpen van storingen)
  13. Papierinvoerlade voor 1 x 550 vel, lade 3 (inbegrepen bij het M653x-model, optioneel voor andere modellen)
Achteraanzicht van de printer
    Afbeelding : Achteraanzicht van de printer
  1. Formatterklep
  2. Sleuf voor kabelslot
  3. Formatter (bevat de interfacepoorten)
  4. Linkerklep (toegang tot de tonerafvaleenheid)
  5. Netsnoeraansluiting
  6. Sticker met product- en serienummer
Interfacepoorten
    Afbeelding : Interfacepoorten
  1. 10/100/1000 Ethernet-poort voor LAN (Local Area Network)
  2. Snelle USB 2.0-afdrukpoort
  3. USB-poort voor het aansluiten van externe USB-apparaten (er bevindt zich mogelijk een afdekklepje op deze poort)Gebruik de USB-poort naast het bedieningspaneel om gemakkelijk af te drukken via USB.
Overzicht van het bedieningspaneel (grafisch kleurendisplay met toetsenblok-bedieningspaneel, alleen M652-modellen)
Gebruik het bedieningspaneel om statusinformatie over de printer en de taak te verkrijgen en de printer te configureren.
  opmerking:
Voor meer informatie over de functies op het bedieningspaneel van de printer gaat u naar www.hp.com/support/colorljM652 or www.hp.com/support/colorljM653, selecteert u Handleidingen en vervolgens Algemene referentiegegevens.
    Afbeelding : Bedieningspaneel van de printer
  1. Resetknop
  2. Het pictogram Aanmelden of Afmelden
  3. Toepassingsgebied
  4. Knop Beginscherm
  5. Informatie knop
  6. Knop Help
  7. Knop Terug
  8. Pijl omhoog
  9. Knop Berichtencentrum
  10. Knop Pijl naar links
  11. Knop OK
  12. Knop Pijl naar rechts
  13. Startknop
  14. Pijl omlaag
  15. Knop Annuleren
  16. Knop Wissen
  17. De knop Aanmelden of Afmelden
  18. Numeriek toetsenblok
  19. Indicator voor beginschermpagina
Overzicht van het bedieningspaneel (bedieningspaneel met aanraakscherm, alleen M653-modellen)
Het beginscherm biedt toegang tot printerfuncties en geeft de huidige status van de printer weer.
Door op de knop Beginscherm aan de linkerzijde van het bedieningspaneel om terug te keren naar het beginscherm, of raak de knop Beginscherm aan in de linkerbovenhoek van de meeste schermen.
  opmerking:
Voor meer informatie over de functies op het bedieningspaneel van de printer gaat u naar www.hp.com/support/colorljM652 or www.hp.com/support/colorljM653. selecteert u Handleidingen en vervolgens Algemene referentiegegevens.
  opmerking:
De functies die in het beginscherm worden weergegeven zijn afhankelijk van de configuratie van de printer.
    Afbeelding : Bedieningspaneel van de printer
  1. Resetknop
  2. De knop Aanmelden of Afmelden
  3. Informatie knop
  4. Knop Help
  5. Huidige tijd
  6. Toepassingsgebied
  7. Indicator voor beginschermpagina
  8. Knop Beginscherm
Het bedieningspaneel met aanraakscherm gebruiken
Doorloop de volgende stappen om het bedieningspaneel met aanraakscherm van de printer te gebruiken.
Actie
Omschrijving
Voorbeeld
Aanraken
Raak een item op het scherm aan om dat item te selecteren of dat menu te openen. U kunt tijdens het bladeren door menu's het scherm kort aanraken om het bladeren te onderbreken.
Raak het pictogram Instellingen aan om de app Instellingen te openen.
Vegen
Raak het scherm aan en schuif met uw vinger horizontaal over het scherm om horizontaal te bladeren.
Veeg over het scherm totdat de app Instellingen wordt weergegeven.
Bladeren
Raak het scherm aan en schuif met uw vinger verticaal over het scherm om verticaal te bladeren. U kunt tijdens het bladeren door menu's het scherm kort aanraken om het bladeren te onderbreken.
Blader door de app Instellingen.