• Informatie

HP OfficeJet Pro X451 en X551 printerserie - Foutberichten

Foutberichten

De volgende berichten op het bedieningspaneel en softwarefoutberichten die op het computerscherm van de gebruiker worden weergegeven, geven aan of u actie moet ondernemen voor de huidige productstatus of -situaties.
Bericht van de software
Bericht op het bedieningspaneel
Omschrijving
Oplossing
Accessoirelade 3 ontbreekt of is open
Accessoirelade 3 ontbreekt of is open
Het product detecteert de lade niet.
Installeer en sluit de lade.
Papier plaatsen in de multifunctionele lade
Papier plaatsen in de multifunctionele lade
Het product detecteert geen papier in lade 1.
Plaats meer papier in de lade en druk of tik op de knop OK.
Inktcartridgefout
Cartridgeprobleem
Het apparaat heeft schade gedetecteerd aan een of meer inktcartridges.
HP raadt u aan legitieme HP cartridges gebruikt. HP kan de kwaliteit of betrouwbaarheid van cartridges van HP benodigdheden die niet van HP zijn niet garanderen. Ga naar hp.com/go/anticounterfeit om de authenticatie uw cartridges te controleren.
  1. Verwijder het onderdeel en veeg het acumencontactpunt schoon met een droog, pluisvrij materiaal, zoals een koffiefilter of brilreinigingsdoekje. Zorg ervoor dat u de acumen nergens anders mee aanraakt.
  2. Plaats opnieuw en wacht 10 seconden. Als het bericht niet is opgelost, schakelt u de printer uit en weer in (indien nodig, trekt u de stekker eruit).
  3. Als dat de fout niet oplost, vervangt u de cartridge met een nieuwe cartridge.
  4. Als dat niet werkt, laat u de printer nakijken.
Inktcartridgeprobleem
Cartridgeprobleem
Het apparaat heeft gedetecteerd dat een cartridge ontbreekt of beschadigd is.
HP raadt u aan legitieme HP cartridges gebruikt. HP kan de kwaliteit of betrouwbaarheid van cartridges van HP benodigdheden die niet van HP zijn niet garanderen. Ga naar hp.com/go/anticounterfeit om de authenticatie uw cartridges te controleren.
opmerking:
Uw printer kan worden ingeschakeld met dynamische beveiliging. Cartridges die een chip gebruiken die niet van HP is, werken mogelijk niet en cartridges die op dit moment werken, werken mogelijk niet in de toekomst. Raadpleeg HP inkjetprinters - Dynamische beveiligingsvoorziening beïnvloedt gebruik van beveiligingschip die niet van HP zijn voor meer informatie.
  1. Verwijder het onderdeel en veeg het acumencontactpunt schoon met een droog, pluisvrij materiaal, zoals een koffiefilter of brilreinigingsdoekje. Zorg ervoor dat u de acumen nergens anders mee aanraakt.
  2. Plaats opnieuw en wacht 10 seconden. Als het bericht niet is opgelost, schakelt u de printer uit en weer in (indien nodig, trekt u de stekker eruit).
  3. Als dat de fout niet oplost, vervangt u de cartridge met een nieuwe cartridge.
  4. Als dat niet werkt, laat u de printer nakijken.
Uitvoergebied verwijderen
Uitvoergebied verwijderen
Het apparaat heeft een papierstoring gedetecteerd in het uitvoergebied.
Verwijder eventueel papier uit de flap van het uitvoergebied.
Zorg ervoor dat u de flap kunt openen en sluiten. Als dat niet kan, vervangt u de uitvoerflap.
De toegangsklep voor inktcartridges sluiten
De toegangsklep voor inktcartridges sluiten
Het apparaat heeft gedetecteerd dat de toegangsklep voor inktcartridges geopend is.
Sluit de klep.
De linkerklep sluiten
De linkerklep sluiten
Het apparaat heeft gedetecteerd dat de linkerklep geopend is.
Sluit de klep.
Advies namaakcartridge
Advies namaakcartridge
Dit bericht geldt alleen voor de software. Het product heeft een mogelijk een namaakcartridge gedetecteerd.
Klik op de computer op de hypertextlink om fraude te melden, of klik op de knop Doorgaan om het bericht te verwijderen.
Gebruik geen SETUP-cartridges
Gebruik geen SETUP-cartridges
De SETUP-cartridges die bij het product zijn geleverd kunnen niet worden gebruikt nadat het product is geïnitialiseerd.
Verwijder die cartridges en installeer niet-SETUP cartridges. Een nieuwe SETUP-cartridge kan niet worden gebruikt in een printer die al is geïnitialiseerd.
Duplexmodule ontbreekt
Duplexmodule ontbreekt
Het product detecteert de duplexmodule niet.
Installeer de duplexmodule.
Lege inktcartridge?
Lege inktcartridge?
Het product detecteert geen inkt in de aangegeven cartridge.
Als er nog inkt in de cartridge zit, drukt of tikt u op de knop OK om door te gaan met afdrukken. Als de cartridge leeg is, vervangt u de cartridge.
HP beschermde cartridge is geïnstalleerd
HP beschermde cartridge is geïnstalleerd
Het apparaat heeft cartridges gedetecteerd die zijn vergrendeld in een ander apparaat met behulp van de beschermingsfunctie van HP Cartridge. Cartridges vergrendeld in een ander product zullen niet werken in dit apparaat.
Vervang de cartridge die in het foutbericht wordt aangegeven.
Incompatibele inktcartridges
Incompatibele inktcartridges
Het apparaat heeft een cartridge of meerdere cartridges gedetecteerd die niet met het product kunnen worden gebruikt.
Als er een firmware-upgrade beschikbaar is, installeer deze dan.
Als dat niet helpt, laat u de printer nakijken.
Inktcartridges leeg
Inktcartridges leeg
Een of meer inktcartridges zijn leeg.
Vervang de lege cartridge of cartridges die in het foutbericht wordt aangegeven.
Als dit bericht verschijnt wanneer de cartridge nieuw is of inkt lijkt te hebben, probeert u het volgende:
  1. Zorg ervoor dat alle kleppen en laden zijn gesloten.
  2. Zorg ervoor dat de printer recht staat (er zou geen potlood van de tafel mogen rollen).
  3. Koppel de printer los, wacht 30 seconden en sluit de printer weer aan.
Inktsensorfout
Inktsensorfout
De inktsensor van het apparaat is defect en het product drukt niet meer af.
  1. Open en sluit de cartridgeklep.
  2. Als dat niet helpt, voert u een uitschakelcyclus uit.
  3. Als dat niet helpt, laat u de printer nakijken.
Inktsensorwaarschuwing
Inktsensorwaarschuwing
De inktsensor van het apparaat heeft een fout gedetecteerd. Afdrukken met lege cartridges kan leiden tot slechte afdrukkwaliteit.
De cartridge moet opnieuw worden gevuld (en de printer kan de inktniveaus niet herkennen) of de sensor is defect.
Als de afdrukkwaliteit in orde is, is het niet waarschijnlijk dat sensorfout de oorzaak van het bericht is.
Laag inktniveau
Laag inktniveau
Het inktniveau in de aangegeven cartridge is laag.
Het is niet nodig om de cartridge op dat moment te vervangen. HP raadt aan om een vervangende cartridge gereed te hebben voor wanneer de cartridge leeg is.
Hoofdlade 2 ontbreekt of is open
Hoofdlade 2 ontbreekt of is open
Het product detecteert de lade niet.
Installeer en sluit de lade.
Inktcartridges die niet van HP zijn, zijn geïnstalleerd
Cartridge(s) die niet van HP zijn
Het product heeft mogelijk een cartridge of cartridges gedetecteerd die niet van HP zijn.
HP kan de kwaliteit of betrouwbaarheid van cartridges van HP benodigdheden die niet van HP zijn niet garanderen. Vervang de cartridges met HP cartridges om de beste afdrukkwaliteit te garanderen.
Papierstoring
Papierstoring
Het apparaat heeft een papierstoring. Er kan niet worden afgedrukt tot de papierstoring is opgelost.
Volg de instructies op het bedieningspaneel van het apparaat om de papierstoring te verhelpen.
Papiersoort komt niet overeen
Papierformaat komt niet overeen
Het papierformaat dat wordt gedetecteerd door het apparaat komt niet overeen met het formaat dat is geselecteerd in de software.
Selecteer het juiste formaat in de software, plaats het formaat dat is toegewezen door de software, of druk of tik op de knop OK om door te gaan met de afdruktaak met het papierformaat dat niet overeenkomt.
Papier is te kort
Papier is te kort
Het product kan niet afdrukken op papier korter dan 12,5 cm.
Plaats papier dat voldoet aan het minimaal ondersteunde formaat van het apparaat en verzend de afdruktaak opnieuw.
Papier is te kort voor automatisch dubbelzijdig afdrukken
Papier is te kort voor automatisch dubbelzijdig afdrukken
Het papier in het product voldoet niet aan de minimum formaatvereisten voor automatisch dubbelzijdig afdrukken (duplexen).
Plaats papier dat voldoet aan de specificaties voor automatisch dubbelzijdig afdrukken.
Papiersoort komt niet overeen
Papiersoort komt niet overeen
Het papiersoort dat wordt gedetecteerd door het apparaat komt niet overeen met het formaat dat is geselecteerd in de software.
Selecteer het juiste soort in de software, plaats het soort dat is toegewezen door de software, of druk of tik op de knop OK om door te gaan met de afdruktaak met het papierformaat dat niet overeenkomt.
Waarschuwing afdrukkwaliteit
Waarschuwing afdrukkwaliteit
Het product heeft een probleem gedetecteerd met de duplexmodule.
Verwijder de duplexmodule en plaats deze opnieuw. Als de fout aanhoudt, vervangt u de duplexmodule.
Printerfout
Printerfout
Het product of inksysteem heeft een fout.
Schakel de printer uit en weer in.
Upgrade printerbenodigdheden
Upgrade printerbenodigdheden
Het apparaat heeft een upgradecartridge gedetecteerd.
Druk op de knop OK of raak de knop Upgrade aan om de upgradecartridge te installeren of vervang de cartridge.
Raak de knop Upgrade aan om de upgradecartridge te installeren of vervang de cartridge.
Upgradeprobleem printerbenodigdheden
Upgradeprobleem printerbenodigdheden
Een benodigdhedenupgrade is mislukt.
Vervang de inktcartridges.
Storing printkop
Storing printkop
Het apparaat heeft een storing gedetecteerd die de printkop blokkeert.
Volg de instructies op het bedieningspaneel van het apparaat om de papierstoring te verhelpen.
Probleem met de voorbereiding van de printer
Probleem met de voorbereiding van de printer
Het product heeft een fout gedetecteerd met de klok van het apparaat. Printkwaliteit kan worden beïnvloed.
  1. Open en sluit de cartridgeklep.
  2. Als dat niet helpt, voert u een uitschakelcyclus uit.
  3. Als dat niet helpt, laat u de printer nakijken.
Probleem met de SETUP-cartridges
Probleem met de SETUP-cartridge(s)
Het product heeft een probleem gedetecteerd met de SETUP-cartridges die verhinderen dat het apparaat het initialisatieproces voltooid tijdens de initiële installatie.
Vervang de cartridges.
Waarschuwing service-inktcapaciteit
Waarschuwing service-inktcapaciteit
De bak voor gemorste inkt op de duplexmodule is vol of bijna vol. Dit kan problemen met de afdrukkwaliteit veroorzaken (vegen).
Vervang de duplexmodule en reset het detectiemechanisme voor service-inkt.
  1. Open het Ondersteuningsmenu door vier keer op de knop Terug te drukken.
  2. Blader naar het Menu Systeemconfiguratie en raak vervolgens de knop OK aan.
  3. Blader naar de Service-inktbak of Duplexmodule en raak de knop OK aan.
  4. Blader naar het Duplexmodule vervangen en raak de knop OK aan.
  5. Volg de instructies op het scherm om het proces te voltooien.
Inktwaarschuwing Opstartroutine
Inktwaarschuwing Opstartroutine
De aangegeven cartridge heeft mogelijk niet voldoende inkt om het opstartproces van het product te voltooien.
Vervang de cartridge die in het foutbericht wordt aangegeven.
Papier op in lade 2
Papier op in lade 2
Het product detecteert geen papier in de lade.
Plaats meer papier in de lade en druk of tik op de knop OK.
Lade 3 klep open
Lade 3 klep open
Het apparaat heeft gedetecteerd dat de toegangsklep voor papierstoringen aan de rechterkant van accessoirelade 3 geopend is of niet goed sluit.
Sluit de klep.
Papier op in lade 3
Papier op in lade 3
Het product detecteert geen papier in de lade.
Plaats meer papier in de lade en druk of tik op de knop OK.
SETUP-cartridges gebruiken
SETUP-cartridges gebruiken
Het product heeft de SETUP-cartridges nodig die met het product werden geleverd om het initiële installatieproces te uit te voeren.
Vervang de cartridges met de SETUP-inktcartridges die bij het product zijn geleverd. SETUP-cartridges zijn vereist voor initialisatie.
Zodra een SETUP-cartridge is gebruikt om een printer te initialiseren, kan het worden gebruikt in dezelfde of een andere printer totdat deze leeg is.
Eerder gebruikte legitieme HP cartridges zijn geïnstalleerd
Gebruikte HP cartridges
Gebruikte HP inktcartridge(s) zijn geïnstalleerd
Het product heeft een gebruikte cartridge of gebruikte cartridges gedetecteerd.
Druk of tik op de knop OK om het bericht te sluiten.
Gebruikte of namaakcartridges gedetecteerd
Gebruikte of namaakcartridges gedetecteerd
Dit bericht geldt alleen voor de software. Het product heeft een hervulde of namaakcartridge gedetecteerd.
Klik op de computer op Ja of Nee om het bericht te sluiten.
Gebruikte, hervulde of vervalste cartridge gedetecteerd
Gebruikte, hervulde of vervalste cartridge gedetecteerd
Dit bericht geldt alleen voor de software. Het product heeft een mogelijk een namaakcartridge gedetecteerd.
Klik op de computer op de knop Nu kopen om legitieme HP cartridges te kopen, of klik op de knop OK om het bericht te sluiten.
Zeer laag inktniveau
Zeer laag inktniveau
Het inktniveau in de aangegeven cartridge is zeer laag.
Het is niet nodig om de cartridge op dat moment te vervangen. HP raadt aan om een vervangende cartridge gereed te hebben voor wanneer de cartridge leeg is.