• Informatie

HP LaserJet Managed MFP E82540-E82560, E87640-E87660, E77820, E77830, E72520, E72530 - Scannen naar USB-station

Inleiding

De printer kan een bestand scannen en vervolgens opslaan op een USB-flashstation.
opmerking:
Voordat u kunt scannen naar een USB-station, moet de printerbeheerder of IT-afdeling de geïntegreerde webserver van HP gebruiken om de functie in te schakelen en te configureren.

Scannen naar USB-station

opmerking:
Het is mogelijk dat u zich moet aanmelden op de printer om deze functie te kunnen gebruiken.
  1. Plaats het document met de afdrukzijde naar beneden op de glasplaat van de scanner of plaats het met de afdrukzijde naar boven in de documentinvoer en stel de papiergeleiders in op het documentformaat.
  2. Plaats het USB-station in de USB-poort bij het bedieningspaneel van de printer.
  3. Schuif op het startscherm van het bedieningspaneel naar Scannen en selecteer vervolgens Scannen naar USB-station.
  4. Selecteer het USB-station onder Bestemming en selecteer vervolgens de opslaglocatie (de hoofdmap van het USB-station of een bestaande map).
  5. Raak het tekstveld Bestandsnaam aan om een aanraaktoetsenbord te openen en typ de naam van het bestand. Selecteer vervolgens de knop Enter .
  6. Als u instellingen wilt configureren zoals Bestandstype en resolutie, Zijden origineel en Afdrukstand inhoud, selecteert u linksonder Opties en vervolgens de instellingen in de menu's Opties. Selecteer Gereed als u daarom wordt gevraagd.
  7. Optioneel voorbeeld: Raak de het rechterpaneel van het scherm aan om een voorbeeld van het document te bekijken. Met de toetsen Uitvouwen en Samenvouwen aan de linkerkant van het voorbeeldvenster kunt u het voorbeeldscherm uitvouwen en samenvouwen.
    Knop Uitvouwen
    Knop Samenvouwen
    Met de knoppen aan de rechterkant van het scherm kunt u de voorbeeldopties aanpassen en pagina's herschikken, draaien, invoegen of verwijderen.
    Schakelen tussen de weergave met twee pagina's en de weergave met miniaturen. In de weergave met miniaturen zijn er meer opties beschikbaar dan in de weergave met twee pagina's.
    In- of uitzoomen op de geselecteerde pagina.
    opmerking:
    Selecteer slechts één pagina voor het gebruik van deze knoppen.
    De pagina 180 graden draaien.
    opmerking:
    Deze knop is alleen beschikbaar in de weergave met miniaturen.
    De geselecteerde pagina's verwijderen.
    opmerking:
    Deze knop is alleen beschikbaar in de weergave met miniaturen.
    De pagina's in het document opnieuw rangschikken. Selecteer een of meer pagina's en verplaats ze naar links of rechts.
    opmerking:
    Deze knoppen zijn alleen beschikbaar in de weergave met miniaturen.
    Een pagina aan het document toevoegen. De printer vraagt u om aanvullende pagina's te scannen.
    De wijzigingen in het voorbeeld wissen en overnieuw beginnen.
  8. Wanneer het document gereed is, selecteert u Opslaan om het bestand op te slaan op het USB-station.