• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP LaserJet Managed MFP E82540, E82550, E82560, E87640, E87650, E87660 - Afdrukken (Windows)

Afdrukken (Windows)

De volgende procedure beschrijft het standaardafdrukproces voor Windows.
  1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer de printer in de lijst met printers. Als u instellingen wilt wijzigen, klikt u op de knop Eigenschappen of Voorkeuren om de printerdriver te openen.
    opmerking:
    De naam van de knop verschilt per softwareprogramma.
    opmerking:
    In Windows-10, 8.1 en 8 hebben deze toepassingen een andere indeling met andere functies ten opzichte van wat hieronder wordt beschreven voor desktoptoepassingen. Voer de volgende stappen uit om de functie voor afdrukken vanaf een app in het Start-scherm te openen:
    Windows 10: Selecteer Afdrukken en selecteer vervolgens de printer.
    Windows 8.1 of 8: Selecteer Apparaten, selecteer Afdrukken en selecteer de printer.
    De HP AiO Printer Remote toepassing downloadt extra driver-functies voor het stuurprogramma HP PCL-6 V4 wanneer Meer instellingen is geselecteerd.
    opmerking:
    Klik op de knop Help (?) in de printerdriver voor meer informatie.
  3. Klik op de tabbladen in de printerdriver om de beschikbare opties te configureren. Stel bijvoorbeeld de papierrichting in op het tabblad Afwerking en stel papierbron, papiersoort, papierformaat en kwaliteitsinstellingen in op het tabblad Papier/Kwaliteit.
  4. Klik op de knop OK om terug te gaan naar het dialoogvenster Afdrukken. Geef op dit scherm het aantal af te drukken exemplaren op.
  5. Klik op de knop Afdrukken om de taak af te drukken.

Automatisch dubbelzijdig afdrukken (Windows)

Gebruik deze procedure voor printers met een automatische eenheid voor dubbelzijdig afdrukken. Als er op de printer geen automatische eenheid voor dubbelzijdig afdrukken is geïnstalleerd of als u op papiersoorten wilt afdrukken die de eenheid voor dubbelzijdig afdrukken niet ondersteunt, kunt u handmatig dubbelzijdig afdrukken.
  1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer de printer in de lijst met printers en klik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren om het printerstuurprogramma te openen.
    opmerking:
    De naam van de knop verschilt per softwareprogramma.
    opmerking:
    In Windows-10, 8.1 en 8 hebben deze toepassingen een andere indeling met andere functies ten opzichte van wat hieronder wordt beschreven voor desktoptoepassingen. Voer de volgende stappen uit om de functie voor afdrukken vanaf een app in het Start-scherm te openen:
    Windows 10: Selecteer Afdrukken en selecteer vervolgens de printer.
    Windows 8.1 of 8: Selecteer Apparaten, selecteer Afdrukken en selecteer de printer.
    De HP AiO Printer Remote toepassing downloadt extra driver-functies voor het stuurprogramma HP PCL-6 V4 wanneer Meer instellingen is geselecteerd.
  3. Open het tabblad Afwerking.
  4. Selecteer Dubbelzijdig afdrukken. Klik op OK om het dialoogvenster Documenteigenschappen te sluiten.
  5. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop Afdrukken om de taak af te drukken.

Meerdere pagina's per vel afdrukken (Windows)

1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer de printer in de lijst met printers en klik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren om het printerstuurprogramma te openen.
    opmerking:
    De naam van de knop verschilt per softwareprogramma.
    opmerking:
    In Windows-10, 8.1 en 8 hebben deze toepassingen een andere indeling met andere functies ten opzichte van wat hieronder wordt beschreven voor desktoptoepassingen. Voer de volgende stappen uit om de functie voor afdrukken vanaf een app in het Start-scherm te openen:
    Windows 10: Selecteer Afdrukken en selecteer vervolgens de printer.
    Windows 8.1 of 8: Selecteer Apparaten, selecteer Afdrukken en selecteer de printer.
    De HP AiO Printer Remote toepassing downloadt extra driver-functies voor het stuurprogramma HP PCL-6 V4 wanneer Meer instellingen is geselecteerd.
  3. Open het tabblad Afwerking.
  4. Selecteer het aantal pagina's per vel in de vervolgkeuzelijst Pagina's per vel.
  5. Selecteer de juiste opties voor Paginaranden afdrukken, Paginavolgorde en Afdrukrichting. Klik op OK om het dialoogvenster Documenteigenschappen te sluiten.
  6. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop Afdrukken om de taak af te drukken.

De papiersoort selecteren (Windows)

1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer de printer in de lijst met printers en klik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren om het printerstuurprogramma te openen.
    opmerking:
    De naam van de knop verschilt per softwareprogramma.
    opmerking:
    In Windows-10, 8.1 en 8 hebben deze toepassingen een andere indeling met andere functies ten opzichte van wat hieronder wordt beschreven voor desktoptoepassingen. Voer de volgende stappen uit om de functie voor afdrukken vanaf een app in het Start-scherm te openen:
    Windows 10: Selecteer Afdrukken en selecteer vervolgens de printer.
    Windows 8.1 of 8: Selecteer Apparaten, selecteer Afdrukken en selecteer de printer.
    De HP AiO Printer Remote toepassing downloadt extra driver-functies voor het stuurprogramma HP PCL-6 V4 wanneer Meer instellingen is geselecteerd.
  3. Klik op het tabblad Papier/Kwaliteit.
  4. Selecteer de papiersoort in de vervolgkeuzelijst Papiersoort.
  5. Klik op OK om het dialoogvenster Documenteigenschappen te sluiten. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop Afdrukken om de taak af te drukken.
    Als de lade geconfigureerd moet worden, wordt er een configuratiebericht over de lade op het bedieningspaneel van de printer weergegeven.
  6. Vul de lade met het opgegeven soort en formaat papier en sluit de lade.
  7. Raak de knop OK aan om het gedetecteerde formaat en de gedetecteerde soort te accepteren, of raak de knop Wijzigen aan als u een ander papierformaat of een andere papiersoort wilt kiezen.
  8. Selecteer de juiste papiersoort en het juiste formaat en raak de knop OK aan.

Overige afdruktaken

Er zijn instructies beschikbaar voor het uitvoeren van specifieke afdruktaken afdrukken, zoals:
  • Afdruksnelkoppelingen of voorinstellingen maken en gebruiken
  • Selecteer het papierformaat of gebruik een aangepast papierformaat
  • Afdrukstand maken
  • Een brochure maken
  • Een document schalen zodat het past op een bepaald papierformaat
  • De eerste of laatste pagina's van het document op ander papier afdrukken
  • Watermerken op een document afdrukken
  • Stempels op een document afdrukken