• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise 500 Color MFP M575 - Optionele lade 3

Ladecapaciteit en afdrukrichting van het papier
Plaats niet te veel papier in de laden om storingen te voorkomen. Let erop dat de bovenkant van de stapel niet boven de indicator voor de maximale hoogte uitkomt. Vul de lade tot minder dan de helft van de indicatoren bij kort/smal of zwaar/glanzend papier.
Capaciteit lade 3
Papiersoort
Specificaties
Hoeveelheid
Papier
Bereik:
60 g/m2 tot 220 g/m2
Equivalent aan 500 vellen van 75 g/m2
Maximale stapelhoogte: 56 mm
Etiketten
Maximaal: 0,102 mm dik
Maximale stapelhoogte: 56 mm
Transparanten
Minimaal: 0,102 mm dik
Maximale stapelhoogte: 56 mm
Glanzend papier
Bereik:
105 g/m2 tot 220 g/m2
Maximale stapelhoogte: 56 mm
Afdrukstand van het papier in lade 3
Papiersoort
Stand afbeelding
Duplexmodus
Papier laden terwijl de Alternatieve briefhoofdmodus is uitgeschakeld
Papier laden terwijl de Alternatieve briefhoofdmodus is ingeschakeld
Voorbedrukt of briefhoofdpapier
staand
Enkelzijdig afdrukken
Afdrukzijde boven
Bovenrand aan de rechterkant van de lade
Afdrukzijde boven
Bovenrand aan de rechterkant van de lade
Dubbelzijdig afdrukken
Afdrukzijde beneden
Bovenrand aan de linkerkant van de lade
Afdrukzijde beneden
Bovenrand aan de linkerkant van de lade
Liggend
Enkelzijdig afdrukken
Afdrukzijde boven
Bovenrand naar de achterkant van het apparaat gericht
Afdrukzijde boven
Bovenrand naar de achterkant van het apparaat gericht
Dubbelzijdig afdrukken
Afdrukzijde beneden
Bovenrand naar de voorkant van het apparaat gericht
Afdrukzijde beneden
Bovenrand naar de voorkant van het apparaat gericht
Geperforeerd
Staand of liggend
Enkel- of dubbelzijdig afdrukken
Gaten naar de achterkant van het apparaat gericht
Niet van toepassing
Lade 3 vullen
Deze lade kan maximaal 500 vel papier met een gewicht van 75 g/m2 bevatten. Als het papier zwaarder is, kan de lade minder vellen bevatten. Plaats niet te veel papier in de lade.
  let op:
Druk vanuit lade 3 geen enveloppen, briefkaarten of niet-ondersteunde papierformaten af. Druk op deze soorten papier alleen af via lade 1.
  1. Schuif de lade open.
      opmerking:
    Open de lade niet als deze in gebruik is.
  2. Stel de geleiders voor de papierbreedte en -lengte in door de vergrendeling van elk van de geleiders in te drukken en de geleiders op te schuiven tot het formaat van het papier dat u gebruikt.
  3. Plaats het papier in de lade met de te bedrukken zijde omhoog. Zorg ervoor dat de geleiders de stapel papier net raken zonder dat de stapel gaat opbollen.
      opmerking:
    Plaats niet te veel papier in de lade om storingen te voorkomen. Let erop dat de bovenkant van de stapel niet boven de indicator voor de maximale hoogte uitkomt.
      opmerking:
    Als de lade niet goed wordt ingesteld, kan tijdens het afdrukken een foutbericht verschijnen of kan het papier vastlopen.
  4. Schuif de lade in het apparaat.
  5. Op het bedieningspaneel wordt de soort en het formaat van het papier voor de lade weergegeven. Als de configuratie niet juist is, volgt u de instructies op het bedieningspaneel om het formaat of de soort te wijzigen.
  6. Voor papier van een niet-standaardformaat moet u de afmetingen X en Y van het papier opgeven
Automatische papierdetectie (autodetectiemodus)
De automatische detectie van de papiersoort werkt alleen als een lade is ingesteld op Elke soort of Gewoon.
Nadat papier is opgepakt uit de lade, wordt gedetecteerd of het transparanten zijn en worden het papiergewicht en het glansniveau gedetecteerd.
Als u zelf wilt bepalen welke papiersoort wordt gebruikt, selecteert u een specifieke papiersoort in de taak of configureert u de lade voor een specifieke papiersoort.
Instellingen autodetectie
Volg de onderstaande stappen om de autodetectie-instellingen te configureren.
  opmerking:
De stappen zijn afhankelijk van het soort bedieningspaneel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Schuif vanuit het beginscherm op het bedieningspaneel van het product naar de knop Beheer en raak de knop aan.
  2. Open de volgende menu's:
    • Algemene instellingen
    • Afdrukkwaliteit
    • Autodetectiewerking
  3. Selecteer een van de modi voor automatische detectie.
    Uitgebreide herkenning
      opmerking:
    Dit is de standaardinstelling voor alle laden.
    Van de eerste paar vellen die worden opgepakt uit de lade, detecteert het apparaat of het gaat om licht papier, normaal papier, zwaar papier, glanzend papier, stevig papier of transparanten. Het apparaat gaat ervan uit dat de overige pagina's van hetzelfde type zijn.
    Alleen transparant
    Er wordt onderscheid gemaakt tussen transparanten en niet-transparanten. Deze instelling levert de hoogste afdruksnelheid op, maar bij sommige papiersoorten kan dit ten koste gaan van de afdrukkwaliteit.
FutureSmart 4
  1. Selecteer op het beginscherm van het bedieningspaneel Instellingen.
  2. Selecteer Kopiëren/afdrukken.
  3. Selecteer Afdrukkwaliteit.
  4. Selecteer Autodetectiewerking.
  5. Selecteer een van de autodetectiemodi en raak Gereed aan om de instelling op te slaan.
    Modus Automatische detectie
    Omschrijving
    Eerste pagina detecteren
    Van het eerste vel dat wordt opgepakt uit de lade, detecteert de printer of het gaat om licht papier, normaal papier, zwaar papier, glanzend papier, stevig papier of transparanten. De printer gaat ervan uit dat de overige pagina's van hetzelfde type zijn.
    Alleen transparantie detecteren
    Er wordt onderscheid gemaakt tussen transparanten en niet-transparanten. Deze instelling levert de hoogste afdruksnelheid op, maar bij sommige papiersoorten kan dit ten koste gaan van de afdrukkwaliteit.