HP LaserJet Enterprise 700 Color MFP M775, HP LaserJet Enterprise MFP M725 - Druk een pagina opnieuw af na het verhelpen van een papierstoring

Druk een pagina opnieuw af na het verhelpen van een papierstoring
De printer herstelt zich automatisch na papierstoringen. De vastgelopen pagina's worden automatisch opnieuw afgedrukt.
Wijzig de instelling voor storingsherstel als volgt.
  opmerking:
De stappen zijn afhankelijk van het soort bedieningspaneel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Blader op het beginscherm van het bedieningspaneel van de printer naar de knop Beheer en raak deze aan.
  2. Open het menu Algemene instellingen en open vervolgens het menu Storingsherstel.
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Automatisch: als er voldoende geheugen beschikbaar is, worden de vastgelopen pagina's opnieuw afgedrukt. Dit is de standaardinstelling.
    • Uitgeschakeld: de vastgelopen pagina's worden niet opnieuw afgedrukt. Aangezien er geen geheugen wordt gebruikt voor het opslaan van de laatst afgedrukte pagina's, zijn de prestaties optimaal.
        opmerking:
      Sommige pagina's kunnen verloren gaan als het papier opraakt terwijl er dubbelzijdig wordt afgedrukt en de optie Storingsherstel is ingesteld op Uitgeschakeld.
    • Ingeschakeld: vastgelopen pagina's worden altijd opnieuw afgedrukt. Er wordt aanvullende geheugencapaciteit toegewezen om de laatste afgedrukte pagina's op te slaan.
FutureSmart 4
  1. Selecteer op het beginscherm van het bedieningspaneel Instellingen.
  2. Selecteer Algemeen en selecteer vervolgens Storingsherstel.
  3. Selecteer een van de volgende opties:
    • Automatisch: als er voldoende geheugen beschikbaar is, worden de vastgelopen pagina's opnieuw afgedrukt. Dit is de standaardinstelling.
    • Uitgeschakeld — De vastgelopen pagina's worden niet opnieuw afgedrukt. Aangezien er geen geheugen wordt gebruikt voor het opslaan van de laatst afgedrukte pagina's, zijn de prestaties optimaal.
        opmerking:
      Sommige pagina's kunnen verloren gaan als het papier opraakt terwijl er dubbelzijdig wordt afgedrukt en de optie Storingsherstel is ingesteld op Uitgeschakeld.
    • Ingeschakeld — Vastgelopen pagina's worden altijd opnieuw afgedrukt. Er wordt aanvullende geheugencapaciteit toegewezen om de laatste afgedrukte pagina's op te slaan.