HP LaserJet Enterprise, HP PageWide Enterprise, HP OfficeJet Enterprise - Het bericht 'Cartridge bijna leeg' of 'Cartridge vrijwel leeg' wordt weergegeven op het bedieningspaneel van de printer

Cartridge bijna leeg: De printer geeft aan wanneer een cartridge vrijwel leeg is. De werkelijke resterende levensduur van een cartridge kan variëren. Zorg dat u een vervangende tonercartridge heeft die u kunt plaatsen wanneer de afdrukkwaliteit niet meer voldoet. De cartridge hoeft nu nog niet te worden vervangen.
Cartridge vrijwel leeg: De printer geeft aan wanneer de cartridge bijna leeg is. De werkelijke resterende levensduur van een cartridge kan variëren. Zorg dat u een vervangende tonercartridge heeft die u kunt plaatsen wanneer de afdrukkwaliteit niet meer voldoet. De cartridge hoeft op dat moment nog niet te worden vervangen, tenzij de afdrukkwaliteit niet meer acceptabel is.
Zodra een cartridge van HP de status Vrijwel leeg heeft, is de Premium Protection Warranty van HP niet meer van toepassing op die cartridge.
De instelling "Vrijwel leeg" wijzigen
U kunt de manier aanpassen waarop de printer reageert wanneer benodigdheden bijna leeg zijn. U hoeft deze instellingen niet opnieuw te configureren wanneer u een nieuwe cartridge plaatst.
  opmerking:
De stappen zijn afhankelijk van het soort bedieningspaneel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Blader op het beginscherm van het bedieningspaneel naar de knop Benodigdheden en selecteer deze knop.
  2. Open de volgende menu's:
    • Benodigdheden beheren
    • Instellingen benodigdheden
    • Zwarte cartridge of Kleurencartridges
    • Instellingen Vrijwel leeg
  3. Selecteer een van de volgende opties en raak Opslaan aan om de instelling op te slaan:
    • Selecteer de optie Stoppen om in te stellen dat de printer stopt met afdrukken wanneer de cartridge de drempelwaarde Vrijwel leeg bereikt.
    • Selecteer de optie Vragen om door te gaan om in te stellen dat de printer stopt met afdrukken wanneer de cartridge de drempelwaarde Vrijwel leeg bereikt. U kunt de vraag bevestigen of de cartridge vervangen om het afdrukken te hervatten.
    • Selecteer de optie Doorgaan om in te stellen dat de printer u waarschuwt dat de cartridge vrijwel leeg is en zonder uw tussenkomst doorgaat met afdrukken nadat de drempelwaarde Vrijwel leeg is bereikt. Dit kan leiden tot een lagere afdrukkwaliteit.
FutureSmart 4
  1. Selecteer op het beginscherm van het bedieningspaneel Instellingen.
  2. Open de volgende menu's:
    • Benodigdheden beheren
    • Gedrag bij vrijwel leeg
  3. Selecteer de cartridge, zoals Zwarte cartridge of Kleurencartridges.
  4. Selecteer een van de volgende opties en raak Gereed aan om de instelling op te slaan:
    • Selecteer de optie Stoppen om in te stellen dat de printer stopt met afdrukken wanneer de cartridge de drempelwaarde Vrijwel leeg bereikt.
    • Selecteer de optie Vragen om door te gaan om in te stellen dat de printer stopt met afdrukken wanneer de cartridge de drempelwaarde Vrijwel leeg bereikt. U kunt de vraag bevestigen of de cartridge vervangen om het afdrukken te hervatten.
    • Selecteer de optie Doorgaan om in te stellen dat de printer u waarschuwt dat de cartridge vrijwel leeg is en zonder uw tussenkomst doorgaat met afdrukken nadat de drempelwaarde Vrijwel leeg is bereikt. Dit kan leiden tot een lagere afdrukkwaliteit.
Bij printers met faxfunctionaliteit
Wanneer de printer is ingesteld op de optie Stoppen of Vragen om door te gaan, is er enig risico dat faxberichten niet worden afgedrukt wanneer de printer het afdrukken hervat. Dit kan gebeuren als de printer tijdens het wachten meer faxberichten heeft ontvangen dan in het geheugen kunnen worden opgeslagen.
Wanneer de drempelwaarde Vrijwel leeg is bereikt, kan de printer faxberichten zonder onderbreking blijven afdrukken als u de optie Doorgaan voor de cartridge selecteert, maar de afdrukkwaliteit kan afnemen.
Benodigdheden bestellen
Benodigdheden en papier bestellen
Bestellen via service- of ondersteuningsproviders
Neem contact op met een erkend service- of ondersteuningspunt van HP.
Bestellen via de geïntegreerde webserver van HP
Typ het IP-adres of de hostnaam van de printer in het adres- of URL-veld van een ondersteunde webbrowser op de computer om toegang te krijgen tot de webserver. De geïntegreerde webserver van HP bevat een koppeling naar de SureSupply-website van HP. Hier vindt u mogelijkheden voor het aanschaffen van originele HP‑benodigdheden.