• Informatie

HP LaserJet Enterprise - Aanvullende opties om problemen met de afdrukkwaliteit op te lossen

HP Color LaserJet Enterprise printers hebben interne afdrukkwaliteitspagina's om te helpen bij het stellen van een diagnose van afdrukkwaliteitsproblemen die voorkomen bij afdrukken in kleur. Gebruik de volgende procedures om deze interne pagina's af te drukken en te interpreteren.
opmerking:
De stappen zijn afhankelijk van het soort bedieningspaneel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4

Stap één: Pagina Problemen afdrukkwaliteit oplossen afdrukken

FutureSmart 3
  1. Blader op het beginscherm van het bedieningspaneel naar de knop Beheer en selecteer deze knop.
  2. Open de volgende menu's:
    • Probleemoplossing
    • Kwalit.pagina's afdr.
  3. Raak de knop Pagina Problemen afdrukkwaliteit oplossen aan en raak vervolgens Afdrukken aan om zes pagina's af te drukken.
FutureSmart 4
  1. Selecteer Hulptools in het beginscherm van het bedieningspaneel van de printer.
  2. Open de volgende menu's:
    • Probleemoplossing
    • Kwalit.pagina's afdr.
  3. Selecteer Pagina Problemen afdrukkwaliteit oplossen en vervolgens Afdrukken om de pagina's af te drukken.

Stap twee: Pagina Problemen afdrukkwaliteit oplossen interpreteren

De eerste pagina Problemen afdrukkwaliteit oplossen bevat instructies voor het controleren van de status van benodigdheden en voor het kalibreren van de printer. Deze pagina bevat tevens instructies voor het gebruik van de andere pagina's Problemen afdrukkwaliteit oplossen om te bepalen of een bepaalde tonercartridge de afdrukkwaliteitsproblemen veroorzaakt.
Controleer deze pagina's op vlekken of strepen. De kleur van de vlek of streep geeft aan welke kleurencartridge defect zou kunnen zijn. Als bijvoorbeeld een of meerdere pagina's een cyaan vlek of streep hebben, betekent dit dat de cyaan cartridge defect zou kunnen zijn.