HP LaserJet Enterprise MFP M527 - Papier plaatsen in lade 1 (multifunctionele lade)

Inleiding
De volgende informatie beschrijft hoe u papier moet plaatsen in lade 1. Deze lade kan maximaal 100 vel papier met een gewicht van 75 g/m2 bevatten.
  opmerking:
Selecteer de juiste papiersoort in de printerdriver voordat u begint met afdrukken.
  let op:
Ter voorkoming van storingen mag tijdens het afdrukken geen papier worden geplaatst in of verwijderd uit lade 1.
In de volgende informatie ziet u hoe u papier moet plaatsen in lade 1:
  1. Pak de hendel aan de zijkant van lade 1 vast en trek deze naar voren om de lade te openen.
    Afbeelding : Lade 1 openen
  2. Trek het verlengstuk naar buiten om het papier te ondersteunen.
    Afbeelding : Trek het verlengstuk van de lade uit.
  3. Schuif de papiergeleider naar het juiste formaat en plaats vervolgens het papier in de lade. Raadpleeg Afdrukstand van het papier in lade 1 voor informatie over de afdrukstand van het papier.
    Zorg dat het papier onder de vullijn van de papiergeleiders past.
      opmerking:
    De maximale stapelhoogte is 10 mm of ongeveer 100 vellen papier van 75 gram.
    Afbeelding : Papier laden
  4. Stel de papiergeleiders zodanig bij dat deze de papierstapel licht raken maar het papier niet buigen.
    Afbeelding : De geleiders verschuiven
Afdrukstand van het papier in lade 1
Als u papier gebruikt die een bepaalde afdrukstand vereist, plaatst u dit aan de hand van de informatie in de volgende tabel.
  opmerking:
De instelling Alternatieve briefhoofdmodus heeft invloed op de manier waarop u briefpapier of voorbedrukt papier plaatst. Deze instelling is standaard uitgeschakeld. In deze modus plaatst u het papier op dezelfde manier als bij automatisch dubbelzijdig afdrukken. Zie Alternatieve briefhoofdmodus gebruiken voor meer informatie.
Papiersoort
Enkelzijdig afdrukken
Dubbelzijdig afdrukken en Alternatieve briefhoofdmodus
Briefpapier, voorbedrukt of geperforeerd.
Afdrukzijde boven
Bovenrand eerst in de printer
Afdrukzijde beneden
Onderrand in de richting van de printer
Alternatieve briefhoofdmodus gebruiken
Met de functie Alternatieve briefhoofdmodus kunt u briefhoofdpapier of voorbedrukt papier voor alle taken op dezelfde manier in de lade plaatsen, of u nu enkelzijdige of dubbelzijdige afdrukken maakt. In deze modus plaatst u het papier op dezelfde manier als bij automatisch dubbelzijdig afdrukken.
Als u deze functie wilt gebruiken, kunt u deze inschakelen via de menu's op het bedieningspaneel van de printer.
De alternatieve briefhoofdmodus inschakelen op het bedieningspaneel van de printer
Volg de stappen hierna om de alternatieve briefhoofdmodus op het bedieningspaneel van printer in te schakelen.
  opmerking:
De stappen zijn afhankelijk van het bedieningspaneel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Veeg vanaf het beginscherm op het bedieningspaneel van de printer van rechts naar links totdat het menu Instellingen wordt weergegeven. Raak het pictogram Instellingen aan om het menu te openen.
  2. Open de volgende menu's:
    • Laden beheren
    • Alternatieve briefhoofdmodus
  3. Selecteer Ingeschakeld en raak vervolgens de knop Opslaan aan of druk op OK.
FutureSmart 4
  1. Veeg vanaf het beginscherm op het bedieningspaneel van de printer totdat het menu Laden wordt weergegeven. Raak het pictogram Laden aan om het menu te openen.
  2. Raak in het menu Laden het tandwielpictogram aan.
  3. Raak Alternatieve briefhoofdmodus en vervolgens Aan aan om de instelling in te schakelen.